INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - STOKE 4-1

GALERIE FOTO + VIDEO Liverpool a făcut instrucție cu Stoke, după ce a fost condusă » Trupa lui Klopp are cel mai bun atac din Premier League

Foto: Guliver/GettyImages +11   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2016 20:55

Liverpool a învins Stoke City pe teren propriu, scor 4-1, iar "cormoranii" au cel mai bun atac din Premier League, cu 45 de goluri în 18 meciuri.

Echipa antrenată de Jurgen Klopp a fost condusă după reușita lui Walters din minutul 12, însă a revenit în joc grație reușitelor lui Lallana și Firmino și a intrat în avantaj la pauză.

Vezi AICI VIDEO cu golurile!

În partea a doua a meciului, Imbula și-a trimis mingea în proprie poartă în minutul 59, iar Sturridge a stabilit scorul final în minutul 70, imediat după ce a fost introdus pe teren în locul lui Origi.

În tribunele stadionului Anfield s-au aflat și fostul căpitan al "cormoranilor", Steven Gerrard, dar și Pep Guardiola, tehnicianul lui Manchester City.

Cu victoria de astăzi, Liverpool a revenit pe locul al doilea, la șase puncte în spatele lui Chelsea, iar în etapa următoare va juca pe teren propriu împotriva lui Manchester City, sâmbătă, de la ora 19:30. City și Liverpool sunt despărțite de un singur punct în clasament. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează