INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

GALERIE FOTO Violență extremă » Antrenorul unui fost stelist a fost rănit la cap cu o cutie de bere aruncată de ultrașii rivali

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2017 09:00

Vladimir Ivici, antrenorul lui PAOK, echipa lui Fernando Varela, a fost cusut în vestiar, apoi transportat la spital. După acel incident, meciul Panathinaikos - PAOK a fost întrerupt în minutul 54 și oprit definitiv o oră mai târziu.

E riscant să joci sau să antrenezi în fotbalul grec. Vladimir Ivici, 40 de ani, tehnicianul lui PAOK Salonic, a simțit-o pe propria-i piele.
Aseară, era minutul 54 la Panathinaikos - PAOK, play-off pentru Liga Campionilor, când arbitrul a suspendat meciul.

Nu pentru bătaia de pe teren, un jucător de la fiecare echipă fusese eliminat, care tocmai se terminase. La marginea terenului, chiar în fața băncii de rezerve a oaspeților, Ivici a fost lovit în tâmplă cu o cutie de bere plină aruncată de ultrașii verzilor.

18597056 10208786010952391 745834115 o

Antrenorul s-a prăbușit în iarbă, urlând de durere. Era rănit. A fost protejat și dus în vestiar, unde medicii lui PAOK i-au cusut rana. Ulterior, a ajuns la spital pentru un examen amănunțit.

Arbitrul suspendase partida în momentul atacului. Și, după o oră de așteptare, a oprit-o definitiv. 

3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează