INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BERLUSCONI A DECIS

Galli e noul antrenor al Milanului

Articol de - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Filippo Galli este cel ales pe preşedintele clubului "rossonero" pentru a-i succeda lui Leonardo. Silvio Berlusconi a anunţat pe sponsorii lui Milan în reuniunea organizată chiar în vila sa de lîngă Monza numele tehnicianului pentru sezonul viitor. Galli a antrenat pînă anul trecut echipa de tineret, iar în ultima stagiune a fost şeful Centrului de copii şi juniori.

 

Mutarea premierului italian a fost urmată de alte veşti proaste pentru fani. "Nu voi face cheltuieli mari la vară. O să păstrăm toţi campionii din lot şi o să promovăm patru-cinci jucători de la Primavera", a spus Berlusconi, referindu-se la Albertazzi, Strasser, Verdi şi Oduamadi. "O nebunie aş fi în stare să fac doar dacă Cristiano Ronaldo ar fi de vînzare", a aruncat pastila premierul. Care a ţinut să-l mai tragă o dată de urechi pe Leonardo: "E un căpos şi n-a vrut să ţină cont de sfaturile mele. Are însă Milan în sînge şi a oferit un fotbal foarte frumos".

 

Galli, care împlineşte chiar astăzi 47 de ani, a fost şi secundul lui Leonardo, evoluînd ca jucător la Milan 13 sezoane, din 1983 pînă în noiembrie 1996, cînd a fost vîndut la Reggina. Fostul fundaş central s-a retras la 41 de ani la Pro Sesto şi dupa doi ani s-a întors la Milan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
alberto_001
alberto_001  •  19 Mai 2010, 20:44

Si mai trebuie sa aiba si un antrenor "cu experienta".Filippo Galli nu are deocamdata multa experinta ca antrenor,la fel cum n-a avut nici brazilianul Leonardo .

alberto_001
alberto_001  •  19 Mai 2010, 20:44

A.C. Milan pentru a castiga titlul in Seria A ori Cupa Italiei sau Liga Campionilor asa cum ar vrea premierul italian Silvio Berlusconi si cei din conducerea echipei trebuie sa bage mana in buzunar sa cumpere jucatori "importanti si cu experienta" .Cum la Milan in ultimii ani nu s-au mai adus jucatori importanti,de aceea nu au mai castigat nimic .

 •  19 Mai 2010, 10:09

Berlusconi in loc sa intinereasca echipa si sa aduca un antrenor merge doar cu experimente ridicole...la MILAN ar trebui sa vina un antrenor cu reyultate in CL nu seful de la juniori...asa mai bine l/ar lua pe NAE MANEA ca tot e liber de contract si a dovedit ca are valoare in a trage echip in jos...dar e baiat bun

Vezi toate comentariile (5)
Comentează