INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Gattuso, după eșecul rușinos al lui AC Milan în fața lui Rijeka: ”Am fost jenanți! Nu ajungem nicăieri în ritmul ăsta”

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Peagu AlexandruJURNALISPORT - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 16:47

După egalul surprinzător in fața celor de la Benevento, în etapa trecută de Serie A, rossonerii au pierdut în ultimul meci din grupa D a Europa League, în fața celor de la Riejka, scor 0-2.

În urma acestui meci, antrenorul grupării din Milano, Genaro Gattuso, și-a catalogat echipa ca fiind slabă din punct de vedere mental: ”Am sentimentul ca de fiecare dată când se întâmplă ceva rău, echipa dispare și trebuie să lucrăm la acest aspect”.

Dezamăgit de prestația propriei echipe, Gattuso a răbufnit la conferința de presă acesta declarând: ”Am fost jenanți, iar absența unor jucători din primul unsprezece nu este o scuză”.

Chiar dacă a pierdut meciul, AC Milan s-a calificat de pe primul loc din grupa D, în 16-imile Europa League, însă jocul rossonerilor nu convinge, acest lucru fiind remarcat și de antrenor: ” Trebuie să schimbăm direcția, pentru că nu ajungem nicăieri in ritmul ăsta:”

Chiar dacă demiterea lui Vincenzo Montella și aducerea lui Genaro Gattuso a fost privită ca o soluție pentru criza pe care o traversează echipa din Milano, rezultatele întârzie să apară, echipa fiind, in campionat, abia pe locul 8, la 13 puncte de locul 4, ocupat de AS Roma, astfel încât în meciul de duminică împotriva celor de la Bologna este obligatorie victoria, potrivit spuselor lui Gatusso: ”O victorie ne dădea moral. Acum meciul împotriva celor de la Bologna este fundamental și nu ne permitem încă un pas greșit”.

sursa: onefootball.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ropo
ropo  •  08 Decembrie 2017, 20:02

Iti dai seama daca i-ar fi batut fcsb ul,ce se umfla jiji

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Decembrie 2017, 18:36

Gattuso, vino cu Milanul sa joci un amical cu Sibiul, sa ne laudam si noi ca am batut un club emblematic ajuns ca vai de lume cu un asemenea antrenor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close