INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REZULTATE

Top 5 meciuri de urmărit în weekend » Nu ratați Mou vs Pep și primul duel Celtic - Rangers după 4 ani

Articol de Scutariu RazvanJURNALISPORT - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 17:52

Jucătorii au revenit la cluburile de fotbal după o săptămână de pauză pentru meciurile naționalelor, astfel că în aceste zile se vor desfășura noi etape din campionatele europene.

GSP.ro vă oferă un top 5 al meciurilor ce merită vizionate în acest weekend:

5. Anderlecht - Charleroi- Duminică, 11.09.2016 ora 19:00

Anderlecht ocupă locul 5 în clasamentul din Belgia, cu 9 puncte în 5 meciuri, în timp ce Charleroi este pe prima poziție, cu 11 puncte. La Anderlecht, Chipciu va fi titular, în timp ce Nicușor Stanciu va începe cel mai probabil pe bancă. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.

4. Celtic - Rangers - Sâmbătă, 10.09.2016 ora 14:00

"Old Firm", așa cum este numit legendarul derby dintre Celtic și Rangers, va fi sâmbătă, în direct pe Digi Sport 2. Este primul meci dintre cele două cluburi în prima ligă scoțiană după 4 ani din cauza retrogradării forțate a lui Rangers.

3. Liverpool - Leicester City - Sâmbătă, 10.09.2016 ora 19:30

Anfield Road a suferit câteva modificări în această vară, terminate acum câteva zile, iar acesta este primul meci acasă pentru Liverpool după mărirea capacității arenei. Ambele echipe au același număr de puncte (4) din 3 meciuri jucate. Meciul va fi televizat pe Eurosport 1.

2. Schalke 04 - Bayern Munchen - Vineri, 09.09.2016 ora 21:30

Campioana Germaniei a câștigat la scor primul meci al sezonului(6-0 cu Werder Bremen). Schalke va încerca să spele rușinea din prima etapă (înfrângere cu 1-0 împotrivă lui Frankfurt) și se anunță un meci incendiar diseară pe Veltins Arena, televizat în direct pe Eurosport 2.

1. Manchester United vs Manchester City - Sâmbătă, 10.09.2016 ora 14:30
Din acest sezon, "The Manchester derby" poate fi intitulat și "The Mourinho (antrenor la Manchester United) vs Guardiola (antrenor la Manchester City) derby". Două echipe transformate foarte mult ca stil de joc și componență în această vară se întâlnesc în etapa a 4-a a campionatul englez pentru a hotărî cine conduce în orașul Manchester, în direct pe Eurosport 1.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Citește și:

Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Euro 2024
Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă
Liga 2
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (1)
343286452676607
Maria Simota  •  10 Septembrie 2016, 15:21

Foarte bun articolul, bine punctat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează