INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Gazonul de pe Wembley, schimbat la fiecare 4 luni

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2010 00:00

Criticile aduse suprafeţei de joc a arenei după semifinalele Cupei Angliei din weekend i-au îndemnat pe şefii federaţiei engleze să ia în considerare schimbarea gazonului o dată la cîteva luni, informează The Telegraph.


“Suprafaţa de joc a fost ridicolă!”, a spus Harry Redknapp, antrenorul lui Tottenham, după semifinala FA Cup pierdută în faţa lui Portsmouth (0-2), fiind completat de Peter Crouch: “Terenul a fost mai prost decît la oricare alt meci al Angliei în care am jucat aici”. Iar afirmaţiile celor doi au fost susţinute de faza primul gol al lui Portsmouth, în care fundaşul lui Tottenham, Michael Dawson, a alunecat.


Pentru a evita astfel de critici, federaţia engleză plănuieşte să schimbe gazonul o dată la trei-patru luni. Costul aproximativ: 125.000 de lire, adică 140.000 de euro. Astfel, suprafaţa de joc ar urma să fie înlocuită în ianuarie, apoi în aprilie, după semifinalele Cupei Angliei, în iulie, înaintea noului sezon, şi în toamnă.


Federaţia intenţionează să schimbe rapid gazonul, chiar săptămîna viitoare, pentru a fi gata la timp pentru finala Cupei Angliei, pentru play-offurile din divizile inferioare, dar şi pentru amicalul Angliei dinaintea Mondialului contra selecţionatei Mexicului. În luarea acestei decizii a contat şi faptul că în 2011, Wembley va găzdui finala Ligii Campionilor.

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (1)
gicu_de_la_scularie
gicu_de_la_scularie  •  13 Aprilie 2010, 13:17

sa vina in Romania :))) sa vada aici terenuri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează