INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DIVORT

Gazzetta dello Sport: "Leonardo pleaca de la Milan"

Articol de - Publicat sambata, 01 mai 2010 00:00

Ruptură totală la Milan între patronul Silvio Berlusconi şi antrenorul Leonardo (foto).

 

Cei doi îşi aruncă în ultimele zile cuvinte dure, "ce trădează un divorţ evident la finele sezonului" - scrie Gazzetta dello Sport în numărul său de azi. După ce, deunăzi, premierul Italiei a spus despre tehnicianul brazilian că e "un încăpăţînat. Nu-mi place cum joacă echipa cu el pe bancă", ieri a sosit şi replica lui Leonardo: "E adevărat că avem un raport extrem de dificil. Viziunile noastre despre viaţă sînt diferite. Probabil că eu şi Berlusconi sîntem incompatibili".

Totuşi, Leonardo vrea să ducă la bun sfîrşit actualul sezon şi să asigure Milanului locul 3 în Serie A şi deci participarea în viitoarea ediţie a Ligii. "După, el se va întoarce în Brazilia, unde e în cărţi pentru postul de selecţioner, dar şi pentru o funcţie înaltă în Comitetul de Organizare al CM 2014, găzduit de Ţara Cafelei", anunţă cotidianul italian.

Leonardo, 40 de ani e la Milan de 13 ani. A fost jucător al clubului, apoi a avut diferite funcţii în stafful de conducere.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bobbypintilie
bobbypintilie  •  01 Mai 2010, 12:50

pacat...cu Leonardo la timona,Milanul(si Ronaldinho totodata)isi regasise pofta de joc ofensiv...ce poate face el daca jucatorii sunt binisor trecuti de prima tinerete???...si cu toate astea a stiut sa-i reinventeze pe Ronaldinho si pe Dida,din Boriello sa faca un golgheter de temut in Italia,i-a titularizat pe Abate si Antonini(pe care Milan se va baza in viitorul apropiat!),l-a descoperit pe T.Silva si mai mult de atat este cel mai bun prieten al jucatorilor...pacat ca Don Silvio nu baga bani!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează