INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Gerrard povestește momentul care i-a marcat cariera » Ce s-a întîmplat la pauza meciului de coșmar cu Chelsea: "I-a implorat pe ceilalți jucători"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2015 19:19

Acum la LA Galaxy, Steven Gerrard își amintește în cartea sa autobiografică momentul în care a ratat titlul cu Liverpool, pierzînd acasă cu Chelsea după o mare eroare a sa, 0-2, în 2014.

"M-am străduit toată prima repriză să fac ceva să se întîmple. Chelsea ne oprea de fiecare dată. Apoi am alunecat și echipa a luat gol. Cînd am intrat la vestiare era liniște. «Uitați», a zis antrenorul Brendan Rodgers, implorîndu-i pe ceilalți jucători, «dacă cineva merită să fie iertat e el!», și a arătat spre mine. «Căpitanul vostru are nevoie să luptați pentru el. El a scos clubul din situații limită de atîtea ori și a schimbat momente imposibile, a scos jucători din necaz, asta înseamnă să fii legendă. Acum e momentul să vă revanșați. Aveți 45 de minute s-o faceți!». Brendan s-a uitat la mine. «Stevie, uită ce a fost. Se întîmplă. Hai să ieșim pe teren și să cîștigăm. O putem face!»".

"Cormoranii" n-au reușit să cucerească pînă la urmă titlul după 24 de ani, iar Gerrard a ales anul acesta aventura din America pentru a avea un final relaxat de carieră.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
bebe21
bebe21  •  15 Octombrie 2015, 20:36

ca suporter al albastrilor e singurul meci pe care mi-as fi dorit ca Chelsea sa il piarda...!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează