INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - JUVENTUS 3-2

Gestul lui Higuain făcut în meciul cu Napoli » Cu cine s-a certat vârful lui Juventus

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 09:45

Juventus s-a calificat în finala Cupei Italiei, deşi a pierdut manşa retur împotriva lui Napoli, scor 2-3. Torinezii se impuseseră în tur cu 3-1.

Higuain, inamicul numărul 1 al fanilor lui Napoli, a marcat o dublă şi a tranşat calificarea în favoarea campioanei Italiei. Fostul atacant al napolitanilor a avut un război personal cu Aurelio de Laurentis, patronul celor de la Napoli. 

La finalul încălzirilor, argentinianul a arătat cu mâna spre locul unde stătea președintele lui Napoli. După ce a marcat primul gol, Higuain a repetat gestul. Presa din Italia scrie că vârful a spus "Este vina ta".

Higuain, 29 de ani, a spus în mai multe rânduri că din cauza lui De Laurentis a plecat de la Napoli, spunând că patronul nu a vrut să întărească echipa și să facă performanță. 

Higuain a decis să îl dea în judecată pe De Laurentis și îi cere despăgubiri de 600.000 de euro.

Vezi aici VIDEO cum rezumatul meciului 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează