INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Gestul superb al unui club din Anglia pentru un fan grav bolnav

Articol de Orlando TanaseJURNALISPORT - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 10:57

Joshua McCormack, un băiat în vârstă de 5 ani, diagnosticat cu tumoare pe creier, a făcut parte din lotul echipei engleze Rochdale A.F.C. pentru partida cu Hartlepool, contând pentru trofeul Checkatrade, de miercuri seară.

Deși nu a putut veni la meci din cauza stării precare de sănătate, micuțul fan a fost una dintre cele șapte rezerve, având tricoul arborat în vestiar și numele trecut pe foaia de joc, informează The Guardian.

"Este o onoare pentru noi să îl numim pe Joshua McCormack rezervă la acest meci. A atins inimile tuturor de la Rochdale de când l-am întâlnit prima oară, în februarie", a declarat managerul echipei, Keith Hill.

Stafful tehnic și jucătorii îl vor vizita joi pe Joshua la centrul de îngrijire unde se află. Aceștia îi vor oferi tricoul său oficial, o foaie de joc și un alt tricou, semnat de toți jucătorii.

"Sperăm ca acest gest modest să aducă puțină lumină familiei greu încercate" a continuat managerul Hill.

Joshua, care este din Rochdale, a fost diagnosticat cu teribila boală anul trecut, iar la sfârșitul lui septembrie a primit vestea că este în stadiul terminal.

El a fost mascota clubului în august, iar în februarie Rochdale A.F.C. a donat familiei sale un cec, ajutând la strângerea de fonduri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează