INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HCM CONSTANŢA

Ghinion la sorţi » HCM Constanţa se va lupta pentru un loc în finala Cupei EHF cu Montpellier Agglomeration HB

Articol de - Publicat miercuri, 30 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 aprilie 2014 21:33

Constănţenii au aşteptat cu nerăbdare, ieri, tragerea la sorţi a meciurilor din Final Four-ul Cupei EHF, care va avea loc la Berlin, pe 17 şi 18 mai. Nu le-a fost însă pe plac adversarul care a ieşit din urnă. Campioana HCM Constanţa se va duela în semifinale cu un adversar de top, Montpellier Agglomeration HB. "Vom întîlni o echipă foarte puternică, poate singura pe care am fi vrut să o evităm. La acest nivel însă nu mai poţi spune că un meci ar fi putut fi mai uşor decît altul. Cred că nici francezii nu ne pot considera un adversar accesibil", a spus portarul Mihai Popescu. "Chiar dacă avem şansa a doua conform calculelor hîrtiei, sînt convins că putem fi surpriza la Berlin", a completat directorul executiv al grupării de pe Litoral, Nurhan Ali.

Ca şi HCM Constanţa, francezii au început acest sezon în preliminariile Ligii Campionilor, dar au fost eliminaţi de polonezii de la Wisla Plock. Au mers însă în Cupa EHF, unde au cîştigat grupa C, iar în "sferturi" au trecut fără probleme de alţi francezi, Nantes. Din lot fac parte trei campioni mondiali şi olimpici, remarcîndu-se portarul Thierry Omeyer, revenit la echipa sa de suflet după opt sezoane petrecute la supercampioana THW Kiel, dar şi Wiliam Accambray sau Michael Guigou.


Un singur succes
Nu este prima dată cînd cele două echipe se întîlnesc în cupele europene. S-au mai duelat în patru rînduri, de fiecare dată în grupele Ligii Campionilor. Constănţenii s-au impus o singură dată, în sezonul 2009-2010, cînd au triumfat la Buzău cu 37-33. Celelalte dispute s-au terminat de fiecare dată cu victoria francezilor. În celălalt meci din Final Four se vor întîlni Fuchse Berlin şi Pick Szeged.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
blue_man
blue_man  •  30 Aprilie 2014, 11:17

daca cineva isi imagineaza ca un eventual meci contra gazdelor,ar fi fost mai usor,se inseala amarnic..iar despre unguri,va spun doar atat..au pierdut titlul contra lui Veszprem la golaveraj,iar Veszprem sunt calificati in final four champions league..deci,chiar asa mare ghinion am avut la tragerea la sorti??toate cele 3 echipe sunt foarte bune.sper ca HCM-ul sa fie marea surpriza!mult succes baieti!

blue_sky
blue_sky  •  30 Aprilie 2014, 10:21

Nu cred ca ar fi fost mai usor cu nemtii, care joaca si acasa!Iar Pick Szeged e si ea o obisnuita a Ligii Campionilor, asa ca oricare ar fi fost adversarul era la fel de greu.Oricum bafta si asteptam finala!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează