INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Gică Hagi a vorbit despre cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2016 12:33

Gică Hagi a declarat într-un interviu pentru ziarul AS că Diego Maradona este cel mai mare fotbalist din istorie.

"Regele" n-a uitat nici de Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo, pe care i-a lăudat de asemenea.

"Maradona e cel mai mare jucător pe care l-am văzut eu. Ne-am întâlnit pe când eu aveam 21 de ani și el 24, era un amical. M-a uimit, era incredibil", a zis Hagi pentru AS.

"Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt foarte talentați. Au fost mai mulți jucători foarte buni. De exemplu mi-a plăcut mult și Cruyff".

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Decembrie 2016, 19:41

Doar o parere .Brazilia cu Pele in echipa a castigat trei titluri. Restul sunt povesti.

marius.bxl
marius.bxl  •  26 Decembrie 2016, 19:11

Nimeni nu poate stii dar dacă de exemplu Pele juca în aceste timpuri nu marca mai mult de 30% din cate a marcat pe timpul lui.pentru maradona e valabil la fel Acum un jucător e ținut de 2-3 .este un fotbal fără spatii

ion.ionescu
ion.ionescu  •  26 Decembrie 2016, 19:09
Postat de mihai231 pe 26 Decembrie 2016, 17:21

O fi.. Cel mai mare care l am văzut eu.. E Ronaldinho...

Sunt de acord : ca tehnică şi valoare fotbalistică, Ronaldinho nu are egal în istorie. Din păcate, mulţi iau în calcul şi rezultatele echipelor naţionale în care au jucat. Messi pare a fi o excepţie, acum, pentru că e în activitate; mai târziu, va fi judecat şi el pentru ce n-a făcut la Naţională...Cei 3 mari cu adevărat : Pele (3 titluri mondiale), Cruyff (0), Maradona (1). Pele a fost cel mai bun din 1958 până în 1970 şi a trecut prin 3-4 sisteme de joc. Când nu joacă la Barcelona, Messi nu se regăseşte...Cruyff e simbolul fotbalului total, pornit de Michels şi perfecţionat de Ştefan Covaci. A pierdut o finala de CM (1974), având ghinionul să joace contra gazdelor, RFG. Maradona a câştigat singurul titlu acasă, cu "mâna lui Dumnezeu" şi un gol de legendă - ambele contra Angliei. Toţi trei şi-au ridicat echipele de club : Santos, Ajax şi Napoli. La fel a făcut şi Hagi cu Galatasaray dar el a avut ghinionul...Suedia (şi Prunea). Ca şi Gică Popescu, cred că treceam de Brazilia în semifinală, ne conveneau echipele sud-americane (v. Columbia, Argentina) dar cu Italia ar fi fost extrem de greu, trebuie să fii mai parşiv ca ei...Cu un titlu mondial sau măcar o finală, cariera lui Hagi ar fi fost alta ca cel mai bun de la CM '94 şi ar fi intrat, poate, între primii 10 din istorie...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează