INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Gijon a pulverizat recordul lui Mourinho: 1-0 pe Bernabeu

Articol de - Publicat duminica, 03 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2011 10:17

Real şi-a compromis şansele la cîştigarea campionatului şi a întrerupt seria de meciuri fără eşec acasă a antrenorului său, ce rezista de nouă ani


VEZI REZUMATUL PARTIDEI!

Dublu şoc, aseară, pentru Jose Mourinho. Fără cîteva piese grele, Cristiano Ronaldo, Benzema, Marcelo şi Xabi Alonso, Realul său a suferit o înfrîngere ruşinoasă în faţa modestei Gijon (locul 15): 0-1. Eşec ce-i diminuează substanţial şansele la titlu, iar tehnicianului portughez îi strică recordul de invincibilitate "acasă", vechi din 23 februarie 2002, de la un 2-3 cu Beira Mar, pe cînd era la Porto.
Vinovaţi? În parte, arbitrul Gonzalez Gonzalez, care le-a refuzat galacticilor un penalty în prima repriză, la henţul în careu al lui Lora (42). Dar şi apărarea, a cărei pasivitate i-a permis lui De las Cuevas să-l bată pe Casillas din interiorul careului (79), ca să nu mai vorbim de ratările monumentale din final.

150 e numărul de meciuri fără eşec acasă în campionat la care s-a oprit Mourinho

14 victorii din 14 partide pe teren propriu avea Real la ora confruntării cu Sporting Gijon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
soopafly
soopafly  •  03 Aprilie 2011, 11:26

Si radeati de Barca pt ca au facut egal cu ei. iRealu' ce-a facut? Sa vad acum toti fanii iRealului comentand de arbitraj, atmosfera ostila in tribune, fire de iarba crescute cu 1 mm mai mult decat trebuia si jocul agresiv al adversarului :)) Mai castiga Barca si cupa si Ch.League dupa ce o sa-i scoata pe Tottenham in semifinale si gata!

effe994
effe994  •  03 Aprilie 2011, 10:30
Postat de salaaurel pe 03 Aprilie 2011, 08:04

Barca este cea mai disciplinata,cea mai iubita si cea mai buna echipa,urmarind si declaratiile jucatorilor si conducerii se poate vedea modestia care-i caracterizeaza.Visca Barca.Campeones.

era cea mai inainte sa se vanda seicului din Qatar ,vorba filmului pt. in pumn de dolari in plus/

adymafia
adymafia  •  03 Aprilie 2011, 09:38

Barcelona campioana!!!;)))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează