INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Giovanni: "Van Gaal are o traumă, nu are idee de fotbal. Tipul e bolnav, este nebun!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2010 00:00

Atacantul Giovanni Silva, care a evoluat la FC Barcelona în perioada 1996-1999, a declarat că fostul său antrenor, olandezul Louis van Gaal, este "Hitler" pentru fotbaliştii brazilieni, pe care nu-i suportă, informează cotidianul catalan Sport.

Jucătorul, care se retrage în acest an de la echipa braziliană Santos, îl acuză pe Van Gaal de mania persecuţiei şi susţine că i-ar fi plăcut ca Inter Milano să fi câştigat finala Ligii Campionilor cu 15-0, iar cinci goluri să fie înscrise de compatriotul său Lucio.

"Van Gaal este Hitlerul jucătorilor brazilieni, este arogant şi are o problemă. Colaborarea mea cu el a fost îngrozitoare, nu voia brazilieni, m-a dat afară şi s-a certat cu Rivaldo şi Sonny Anderson.
Mereu ne spunea drept scuză că ne antrenăm prost", a declarat Giovanni pentru Folha de Sao Paulo.

Giovanni, care a împlinit 38 de ani, nu a găsit explicaţii pentru comportamentul tehnicianului. "Cred că are vreo traumă, el nu are idee de fotbal, nu ştie nimic, în vremea când mă pregătea făcea mereu acelaşi antrenament, tipul este bolnav, este nebun", a menţionat Giovanni.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
666piturca
666piturca  •  04 Iulie 2010, 20:48

Cred ca toti astia pe care ii cheama [sau cred ei ca ii cheama] Giovanni au o Dunga lipsa.

 •  01 Iunie 2010, 01:41

Van Gaal nu este rasist (amintitiva de Ajax95...jumatate din echipa erau negrii) Lui nu-i plac jucatorii care nu respecta regulile tactice. Lui nu-i plac jucatorii individualisti, egoisti...pentru el spiritul de echipa, forta grupului este importanta. Bayern este o echipa perfecta pentru el...fa face performanta in continuare. ...de altfel si Mourinho este la fel...el nu vrea vedete in echipa, el vrea echipa vedeta.

 •  30 Mai 2010, 18:43
Postat de predastelist pe 30 Mai 2010, 16:34

sa nu uitam ca a ajuns in finala ...

ce mox ai sa moara ciupilan:)))))) faci de rusine stelistii:))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează