INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Go on, Kid! » A pariat că fiul său va debuta în tricoul lui Man United şi a cîştigat 12.620 de euro

Sezonul trecut, Tunnicliffe jr. a fost împrumutat de United lui Peterborough
Sezonul trecut, Tunnicliffe jr. a fost împrumutat de United lui Peterborough

Articol de - Publicat vineri, 28 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 27 septembrie 2012 21:11

Tatăl lui Ryan Tunnicliffe va deveni mai bogat cu 44.120 de euro, dacă mijlocaşul lui United va îmbrăca într-o zi tricoul "naţionalei".

Ryan Tunnicliffe, 19 ani, e deocamdată un nobody în fotbalul mare. Dar pentru tatăl său, Mick, a devenit o mină de aur. Prin debutul la Man. United, în Cupa Ligii, la 2-1 cu Newcastle, i-a adus deja în cont 10.000 de lire sterline (12.620 euro).

Rodul unui pariu pus în urmă cu 10 ani, 100 de lire sterline la o cotă de 100-1, că băiatul va îmbrăca într-o bună zi tricoul "diavolilor". Pe atunci, Tunnicliffe junior avea 9 ani şi era doar "în atenţia" scouterilor clubului.

Prezent miercuri pe Old Trafford, Mick nu se opreşte aici. Casa de pariuri William Hill a dezvăluit că a primit un alt pariu de la el: 100 de lire sterline, la o cotă de 350-1, că fiul său va debuta cîndva în "naţionala" Angliei. Dacă se împlineşte, domnul Tunnicliffe va deveni mai bogat cu 35.000 de lire sterline, adică 44.120 de euro.

Are şi motiv să fie optimist. În 1997, tatăl portarului Chris Kirkland, Eddie, şi un grup de prieteni au făcut bani frumoşi pariind 100 de lire sterline că puştiul său va apăra poarta Angliei înainte de a împlini 30 de ani. Chris a debutat în 2006, la 25 de ani, contra Greciei. Singura lui apariţie pentru reprezentativa Albionului le-a adus 10.000 de lire sterline.

Cel mai tînăr "cormoran": 16 ani şi 6 zile!
Ryan Tunnicliffe n-a fost singurul newcomer care a atras miercuri atenţia. În minutul 81 al meciului cu West Bromwich (2-1), la Liverpool şi-a făcut apariţia Jerome Sinclair. La 16 ani şi 6 zile, cel mai tînăr jucător care a îmbrăcat vreodată tricoul "cormoranilor". "Nimeni n-a reuşit să-i reţină prenumele. Pe foaia de meci a apărut Jordan, iar managerul Rodgers l-a botezat Jermaine", a comentat The Sun.

18 selecţii are Ryan Tunnicliffe la reprezentativele Under 16 şi Under 17 ale Angliei

ALTE ŞTIRI DIN ANGLIA:

Gol, Tamaş. Nota 6 în The Sun
La West Bromwich, Tamaş, care nu prinde lotul în Premier League, a jucat în acest sezon doar în Cupa Ligii, cîte un meci pe lună: 90 de minute pe 28 august, la 4-2 cu Yeovil, 90 de minute pe 26 septembrie, la 1-2 cu Liverpool. Miercuri seară, "tricolorul" a deschis scorul, profitînd de o greşeală a portarului, care a pierdut mingea de sub control exact în faţa fundaşului de la WBA. Şi Tamaş a înscris un gol aşteptat din 26 aprilie 2010. A primit nota 7 în ziarul Birmingham Mail.

Cicatricea care şochează
Grav accidentat pe 25 august, cînd a fost tăiat cu crampoanele de un adversar la 3-2 cu Fulham, Wayne Rooney s-a întors miercuri seară pe gazon la Man. United. Fotografii au prins un cadru cu uriaşa cicatrice de deasupra genunchiului drept (foto jos). Chirurgii care l-au operat în august au fost îngroziţi de rană: muşchiul coapsei era tăiat pînă la os! A avut nevoie de 10 puncte de sutură, plus o cusătură de-a lungul leziunii. Sub anestezie generală.

524836-genunchi.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează