INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Golaveraj +60

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2009 00:00

Cum FC Barcelona e adversara lui Bayern în "sferturile" Ligii, nemţii şi-au trimis un spion la partida catalanilor cu Malaga. Acesta a plecat năucit de pe "Camp Nou". Din nou în vînă, liderul din Spania a făcut o altă demonstraţie de forţă şi şi-a distrus rivala, 6-0. Nu-i unicat. La "set" le-a mai învins :O pe Gijon, Atletico (ambele cu 6-1) şi Valladolid (6-0), iar Almeria şi La Coruna au scăpat cu doar 5 goluri luate. Promovată de o tripletă ofensivă demolatoare, Messi-Eto'o-Henry (59 de reuşite împreună), eficienţa "blaugrana" a creat un golaveraj extraordinar, plus 60. Mai precis, 84-24, Barca avînd, cu 9 etape înaintea finalului, mai multe goluri înscrise decît în întreg sezonul trecut (76). Totuşi, pentru antrenorul Pep Guardiola (foto), "sînt lucruri pe care putem să le facem şi mai bine". Viitoarea adversară, Huelva, e avertizată.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
 •  24 Martie 2009, 20:59

nu mai criticati!! daca va informati pana la final descopereati ca e vorba de urmatorul meci de acasa!! dar asta daca va straduiati ca cel care a scris articolul ne da teme de facut!

 •  24 Martie 2009, 17:54

E greu sa te informezi ca Valladolid e urmatoarea adversara, si nu Recreativo...

 •  24 Martie 2009, 09:19

viitoarea adversara e Valladolid ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează