INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERSARI

Golgheterul Israelului își anunță retragerea: „Meciul cu România e ultima mea șansă!”

Eran Zahavi, în tricoul lui Maccabi Tel Aviv // Foto: Imago
Eran Zahavi, în tricoul lui Maccabi Tel Aviv // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 17:47 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 20:05

Eran Zahavi (36 de ani) a mărturisit că, dacă selecționata lui Alon Hazan obține calificarea la Euro 2024, el nu va mai răspude convocării la lot: „E ultima mea șansă. Nu mă veți mai vedea intervievat în calitate de jucător al echipei naționale după ultimul meci din grupă!"

  • Israel - România  e programat în această seară, de la ora 21:45, la Felcsut (Ungaria). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV 

Meciul de diseară cu România este o răscruce de drumuri pentru unul dintre cei mai exprimentați jucători ai naționalei lui Alon Hazan. Eran Zahavi, care s-a întors recent la lot, și-a dezvăluit planurile de viitor. 

Eran Zahavi chiar ia-n calcul să-și încheie cariera la echipa reprezentativă în cazul în care va obține prezența la turneul final al Euro 2024 din Germania! De data asta definitiv, nu cum s-a mai întâmplat când a declinat toate convocările la lot, din cauza faptului că nu i s-a permis să stea singur în cameră în cantonamentul naționalei.

Eran Zahavi și-a anunțat retragerea de la naționala Israelului

„Fiecare jucător visează la aceste clipe, să ajungă la un meci hotărâtor, care pe care! Trebuie să fim concentrați din primul minut până la fluierul de final al arbitrului. Asta ne obligă pe toți. Răspunderea este uriașă, de la magazioner și până la președintele federației, Shino Zuaretz. 

Îmi doresc mult să ajung cu naționala la un turneu final. Dacă se va întâmpla, mă retrag de la națională! Dacă vom învinge România, îi vom face tare fericiți pe fanii noștri!", a declarat cel ce are 36 de ani, 72 de selecții și 33 de goluri la echipa reprezentativă.

Zahavi s-a retras inițial pe 15 septembrie 2022, dar a revenit asupra deciziei și s-a întors la națională în noiembrie 2023 pentru meciurile cu Kosovo și Elveția din preliminariile Euro 2024.

Nu mă interesează ce face România și ce pregătește pentru acest meci, știu doar cum ne antrenăm noi. Și sperăm să ne impunem jocul și să-i facem fericiți pe suporterii noștri 
- Eran Zahavi, atacant Israel

VIDEO. Totul despre Israel - România:

Citește și

Adrian Mutu s-a plâns conducerii lui Neftchi: antrenorul român anunță măsuri radicale la Baku!
AZERBAIDJAN
Adrian Mutu s-a plâns conducerii lui Neftchi: antrenorul român anunță măsuri radicale la Baku!
Ianis Hagi, interviu sincer în Spania: „Asta e ținta mea, simt că o pot face!”
SPANIA
Ianis Hagi, interviu sincer în Spania: „Asta e ținta mea, simt că o pot face!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează