INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LYON

Gourcuffundat » Momente halucinante la Lyon: a şters-o la vestiare fără să ceară schimbare

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 21:18

După o execuţie pe lîngă bară, mijlocaşul a simţit o arsură la coapsă, ieşind în minutul 47 fără să ceară înlocuirea. ”Sper că s-a accidentat”, a declarat uluit antrenorul Fournier

Capriciosul Gourcuff a consternat sîmbătă asistenţa pe Gerland. Nu printr-o execuţie de generic TV, ci printr-un gest de neînţeles. Mijlocaşul lui Lyon şi-a lăsat la greu echipa, care a pierdut (1-2) cu Nice şi, totodată, şefia Ligue 1. A plecat de capul lui din teren, fără să ofere explicaţii nimănui! Minutul 47. După un şut de la marginea careului, alături de poartă, Yoann s-a aplecat, ducîndu-şi mîna la coapsa dreaptă, apoi a luat direcţia vestiarului. Nu a cerut schimbare, nici nu l-a băgat în seamă pe antrenor! Iar stafful lyonez a avut nevoie de 3 minute să se dezmeticească. "Sigur s-a accidentat dacă a ieşit aşa. Sper că e vorba despre o accidentare", a comentat Hubert Fournier.

Ce nu s-a văzut? În pauză, Gourcuff s-a plîns de probleme musculare şi l-a avertizat pe tehnician că nu mai poate continua. Cum a fost refuzat, Yoan a plecat fără să aştepte intervenţia medicilor!

"E clar că antrenorul nu mai suportă eclipsele unui jucător care a oferit o primă repriză mediocră înainte de a ieşi, probabil, accidentat"
L"Equipe, cotidian francez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează