INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA BLACKBURN - MANCHESTER UNITED 1-1

Griji

Articol de - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

Manchester a egalat ieri în minutul 87, are 3 puncte avans, dar nu e liniştită. Chelsea stă la pîndă.

În ultima clipă a marcat Tevez. Dacă ar fi pierdut, Man. United ar fi rămas cu două puncte avans faţă de Chelsea, dar turnirul era la Londra, pe 26 aprilie. Acum, are 3 puncte în plus şi golaveraj mai bun. Totuşi, Premier League se joacă.

“Nu-mi fac griji. Dorm li­niş­tit”, spunea Ferguson înaintea par­ti­dei. “Am trăit atît de multe în carieră în­cît nimic nu mă mai poate sur­prinde”. A tremurat managerul.

De-abia începuse meciul şi Black­burn merita un penalty. Kuszc­zak l-a busculat pe Roberts. Clar. Nu s-a dat.
Pe contră, Tevez a luftat ca în spatele blocului, iar ezitările lui Vidici şi Ferdinand în propriul careu i-au deschis calea lui Santa Cruz spre gol. 1-0.

Arbitrul Styles n-a văzut 11 metri nici la Rooney şi “diavolul” s-a răzbunat pe Samba, arun­cîn­du-se asupra lui. Atac de “roşu”, a primit “galben”. A urmat forcingul campionilor. După bara lui Ronal­do, Styles le-a refuzat tot oaspe­ţilor. Un penalty lui Cristiano şi altul la henţul lui Emerton. Însă Te­vez a egalat, la o deviere cu capul din careu. 1-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  20 Aprilie 2008, 17:17

>>>“Nu-mi fac griji. Dorm li­niş­tit”, spunea Ferguson înaintea par­ti­dei. “Am trăit atît de multe în carieră în­cît nimic nu mă mai poate sur­prinde”. A tremurat managerul.<<< zice ca nu-si face griji ..dar o spune tremurand :-/

 •  20 Aprilie 2008, 12:35

Scump bags Man U! Fortza Chelsea

 •  20 Aprilie 2008, 10:10

pfff manchester echipa de.... are in atac 2 grasi, ronaldo ala cand da gol face o fata de prost :|. Sper ca Chelsea sa ia campionatu, iar liga sa o ia Liverpool sau Chelsea

Vezi toate comentariile (9)
Comentează