INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLĂROIU, DEMIS OFICIAL?

18:30 » O televiziune din Arabia Saudită a anunţat că Cosmin Olăroiu a fost dat afară oficial de la Al-Hilal!

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2009 00:00

UPDATE 18:30 » O televiziune din Arabia Saudită anunţă că Olăroiu a fost demis oficial de la conducerea tehnică a lui Al Hilal. Rămîi pentru detalii!

UPDATE 15:00 » GSP TV anunţă că Olăroiu a fost repus în funcţie la intervenţia Regelui Arabiei Saudite! Deşi a fost demis de pe banca lui Al Hilal ca urmare a unui conflict pe care l-a avut cu oficialii Federaţiei Arabiei Saudite, se pare că fostul tehnician al Stelei va reveni pe banca arabilor.

Ca urmare a deciziei repunerii în funcţie a lui Olăroiu, Regele Arabiei Saudite i-a obligat pe membrii Federaţiei să-şi ceară scuze faţă de antrenorul român, pentru decizia iniţială a alungării din ţară! :O

OLĂROIU: "NU ŞTIU DACĂ MAI RĂMÎN ÎN ARABIA SAUDITĂ"

"M-a deranjat că fotbaliştii mei din afara lotului n-au fost lăsaţi să intre pe teren să sărbătorească, cînd pe mine mă felicitau sute de oameni coborîţi pe gazon cu plase în mînă, nişte indivizi pe care nici nu îi cunoşteam!

Mie nu mi s-a părut normal, aşa că am plecat. Dacă lor li se pare normal, să fie sănătoşi, nu mă interesează. Nu ştiu dacă voi continua aici. Am fost sunat de cei de la Al Ahly să vin la ei, iar eu le-am reamintit că avem meci direct săptămîna viitoare.

Se doreşte îndepărtarea mea de aici! Nici vorbă să fi aruncat acel tricou precum susţine Federaţia, eu doar l-am dat cuiva. Foarte bine dacă mă interzic în ţară, eu cînd am ceva de zis voi zice, dacă mă dau afară e foarte bine. E foarte bine...", a mai declarat Olăroiu la GSP TV.

VEZI GESTUL CARE A DECLANŞAT SCANDALUL ÎN ARABIA SAUDITĂ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
 •  01 Martie 2009, 01:27

Pacat ca este dat afara. mai rau e ca nu a stiut sa fie destept si a reactionat in asa fel incat sa nu le convina la aia. Oricum le macina pe celelalte echipe

 •  28 Februarie 2009, 22:49

esti oricum un sclav olarouile las' ca vii tu in romanica sa-l lingi pe nea Gigi

 •  28 Februarie 2009, 22:46

vand haine aduse din Spania la jumatate de pret fata de magazinele de la noi,blugi,camasi,plovere,geci primavara,geci piele super frumoase,paltoane,adidasi de la Zara Bershka Pullandbear Springfield,Sfera,Benneton,Massimo Dutti.ID pushtanu_purisan_delpes,0762982178 este numaru meu

Vezi toate comentariile (26)
Comentează