INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Guardiola a răbufnit! Primele declarații împotriva lui Mourinho!

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 11:33

După ce a pierdut în Cupa Ligii, 0-1, Pep Guardiola l-a criticat pe Jose Mourinho și tactica aleasă de antrenorul lui Manchester United.

"Obiectivul lui United a fost minge lungă, minge lungă, minge lungă, minge lungă, pierzi mingea în dueluri și înscrie un gol.

Uneori primești un gol pentru că trebuie să construiești. Atacanții pe care îi am, nu pot să joace dacă primesc o minge lungă. Nu este o soluție bună. Poate în viitor ar trebui să iau și eu un atacant de 2,2 metri și să jucăm cu minge lungă.

Nu avem atacanți suficient de puternici pentru a face asta. Trebuie să producem spații pentru pase. Nu să trimitem o minge lungă. Eu sunt fanul jucătorilor care au curaj, care au personalitate și care pot juca în orice condiții", a declarat antrenorul lui Manchester City potrivit goal.com

0 șuturi pe poartăa avut City în meciul cu United

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
luciann
luciann  •  29 Octombrie 2016, 15:14
Postat de sandi pe 29 Octombrie 2016, 14:21

Ii admir pe amandoi, sunt super antrenori. De data asta a castigat Mou, eate normal ca Pep sa fie suparat. Din asemenea dueluri ai de invatat :)

Sunt antrenori cu super-bugete ai vrut sa zici! E usor sa antrenezi dupa ce "ordoni": cumparami-l pe ala, ala si ala...etc, etc! Mai greu e cu buget mai mic...

sandi
sandi  •  29 Octombrie 2016, 14:21

Ii admir pe amandoi, sunt super antrenori. De data asta a castigat Mou, eate normal ca Pep sa fie suparat. Din asemenea dueluri ai de invatat :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close