INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Guardiola a ţipat în vestiar: "Aşa cum jucaţi, pierdem campionatul!"

Articol de - Publicat vineri, 26 martie 2010 00:00

Cotidianul Marca dezvăluie că antrenorul Barcelonei, Pep Guardiola, a avut o ieşire nervoasă la vestiare, în pauza meciului cu Osasuna.

 

După o primă repriză modestă a elevilor săi, Guardiola a luat foc şi la cabine a ţipat: "Aşa cum jucaţi în acest moment, nu pierdem doar partida cu Osasuna. Pierdem campionatul!".

Ibrahimovici, Iniesta şi ceilalţi au ieşit complet schimbaţi pe teren şi, după cum se ştie, catalanii au cîştigat în cele din urmă cu 2-0, prin reuşitele lui Ibrahimovici (72) şi Bojan (88).

"Interven]ia antrenorului a avut un impact decisiv. Ne-a trezit imediat la realitate", a recunoscut Iniesta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  26 Martie 2010, 15:00

Barsa mereu are o scadere de forma in perioada februarie-martie. Din pacate pana acuma aveau un avans care le permita aceasta scadere.In rest, achizitia lui Ibra e un esec deocamdat, dar si henry in primul an era un esec.Cigrinski e o achizitie ciudata dar de viitor.Sper ca la vara sa faca niste achizitii mai cu cap. Fabregras si David Villa cred ca ar fi cele mai bune transferuri.

 •  26 Martie 2010, 11:53

intr-adevar un mare antrenor

 •  26 Martie 2010, 11:51

Poate ca Guardiola ar trebui sa se priveasca in oglinda si sa isi dea cateva palme. Aducerea lui Ibra, pe o suma uriasa, a fost un esec. A lui Cigrinski, la fel. Zlatan nu are nici o treaba cu jocul Barcelonei. Nu il intelege, nu il poate completa. Nu isi poate sincroniza pasii de clampau cu ai piticilor Messi, Pedro sau Bojan. Strica jocul colectiv prin tot ceea ce face. In plus, rateaza si din situatii foarte clare. Mult mai bun e Henry, dar Pep insista cu Ibra, in mod nepermis.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează