Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Pînă şi antrenorului campioanei Europei i se poate întîmpla să aibă probleme cu algebra. Pep Guardiola era să se facă de rîs la finalul meciului jucat duminică la Zaragoza. Bulversat, probabil, de reuşitele fenomenale ale lui Messi, tehnicianul Barcelonei intenţiona să-l introducă la 2-0, în minutul 73, pe Cigrinski. Surpriză mare însă, uitase că decisese deja chiar şi ultima schimbare!!! Două le făcuse deja, iar pentru cea de-a treia, Marqez făcea ultimele sprinturi.


Stoperul ucrainean s-a ridicat oarecum stînjenit de pe bancă, nepricepînd ce are de gînd Guardiola. I-a adus aminte de Marqez, iar Henry, Yaya Toure şi Bojan au izbucnit în hohote de rîs, sesizînd că Pep pierduse din vedere că mexicanul se pregătea să intre. Mutare care s-a petrecut peste 3 minute! Marqez i-a luat locul lui Gabriel Milito, al doilea stoper schimbat de Guardiola (Pique se accidentase mai devreme!), astfel ca Cigrinski a fost lăsat pe banca de rezerve!

CLICK AICI pentru a vedea dialogul dintre Guardiola şi Cigrinski!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”