INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Guardiola, contre cu un ziarist englez: "Niciunul dintre voi nu știe asta" » Pep i-a lovit pe englezi acolo unde îi doare cel mai tare: "Premier League nu e specială"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2016 11:18

Manchester City trece printr-o perioadă proastă și a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie: egal cu Celtic, în Champions Legue, înfrângere cu Tottenham, 0-2, și egal cu Everton, 1-1.

După ultimul meci, Pep Guardiola s-a contract cu un ziarist englez la conferința de presă. Antrenorul a fost întrebat dacă este deranjat de faptul că Barcelona, adversara de miercuri din Champions League, a avut o etapă mai ușoară, învingând Deportivo, scor 4-0, și a spus că intensitatea din Anglia nu este diferită de cea din alte campionate.

"Am auzit multe voci care vorbesc despre intensitatea din Premier League. Niciunul dintre voi (n.r. ziariștii) nu ați fost în Spania sau Germania pentru a vedea cum sunt campionatele de acolo. În Anglia, intensitatea este ca în Italia sau alte țări.

Problema e că aici, în Anglia, sunt mai multe partide, dar modul în care se joacă în Germania este surprinzător. Trebuie să aveți mai mult respect pentru celelalte ligi, pentru forma în care se joacă.

Sigur, Barcelona este specială pentru forma în care joacă. Sunt trei fotbaliști buni în atac și au un contraatac bun. Dacă au câștigat cu 4-0 înseamnă că au meritat-o. Echipele din Spania, în ultimii 7-8 ani, câștigă cupele europene pentru că au jucători buni", a spus Guardiola, potrivit Mundo Deportivo.

Barcelona - Manchester City se va juca miercuri, de la ora 21:45, și va fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1109504355731691
Colt Flaviu Ionut  •  17 Octombrie 2016, 16:16

Cred ca este un antrenor bun , ciudata este scaderea de forma a lui Mou cu Chelsea a fost praf acum cu United e tot pe acolo pe de alta parte si cand a castigat cu Chelsea champions league era pe un sistem destul de jenant aparare continua fuge Drogba pe contraatac si da gol cam asta e fotbalul lui Mou.

polistul68
polistul68  •  17 Octombrie 2016, 14:02

Pai in afara de barca, unde a prins o generatie de exceptie....la Bayern, nu a prea reusit..in sensul ca , valoarea competitoarelor a scazut si acolo in campionat, i-au fost adusi jucatorii doriti de el ( poate cea mai costisitoare campanie de achizitii a lui bayern)...si tot nu luat UCL. Sa vedem ce va fi la City..daca reuseste, insemna ca a avut Ghinion la Bayern..daca nu reuseste, insemna ca a avut noroc la Barca...:-)

iosif_vs
iosif_vs  •  17 Octombrie 2016, 12:36

Discursul lui Guardiola este neobisnuit de agresiv in ultima vreme, si e abia in primul lui an la City.. daca nu ia titlul sau Champions League, va avea viata grea, pentru ca englezii nu uita si nu iarta arogantele de genul asta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează