INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Guardiola: "O să beau un pahar cu Mourinho după meci” » Ce a declarat Pep despre Zlatan

Foto: Guliver / Getty Images
Foto: Guliver / Getty Images

Articol de Cristian Adrian SecuJURNALISPORT - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 22:01

Într-o conferință de presă susținută azi, antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola (45 ani), a vorbit în fața jurnaliștilor despre relația cu Jose Mourinho și despre conflictul cu Zlatan Ibrahimovic.

"Mourinho mi-a fost antrenor la Barcelona, atunci când era asistentul lui Sir Bobby Robson. Tot timpul am încercat să învăț de la colegi și adversari, inclusiv de la Mou. Am spus în nenumărate rânduri că am un respect deosebit pentru el. Rivalitatea dintre noi este alimentată în special de presă, iar eu ca antrenor nu pot controla asta", a spus Guardiola.

Întrebat fiind dacă ar ieși la un pahar de vin cu managerul portughez, Guardiola a replicat: ”Dacă mă va invita, o să beau cu plăcere un pahar după meci”.

Tehnicianul a fost chestionat și în privința conflictului dintre el și vârful celor de la United, Zlatan Ibrahimovic. În 2010, când se afla la cârma Barcelonei, Guardiola l-a îndepărtat de la echipă pe suedez chiar dacă evoluțiile acestuia au fost apreciabile, marcând 22 de goluri în cele 47 de partide disputate pentru gruparea blaugrana. Dacă Ibra l-a atacat de-a lungul timpului, noul antrenor al celor de la City a avut numai cuvinte de laudă despre fostului său atacant.

"Zlatan a fost un jucător exponențial pentru toate formațiile care l-au avut. Este unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului. Jucători ca el nu au nevoie de adaptare atunci când fac trecerea de la un campionat la altul, iar evoluțiile pentru United confirmă acest lucru", a explicat Pep.

Derby-ul local dintre United și City va avea loc sâmbătă și va fi transmis în direct de Eurosport, începând cu ora 14.15, ora României.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  10 Septembrie 2016, 10:44

daca despre ibra se stie cat l-a "gratulat" pe guardiola, de curand si un alt jucator care i-a trecut mai de curand pe sub aripa a facut astfel de aprecieri, ce sa crezi? ca acesta chiar este ca om sub valoarea sa ca antrenor?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează