INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Guardiola răspunde criticilor: "Sunt bun, dar nu este suficient. Dacă situația nu se remediază, plec acasă!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 20:35

Manchester City a pierdut cu 0-4 în deplasarea de la Barcelona, iar în presa din Anglia au apărut atacuri fără precedent la adresa lui Guardiola. Acesta le-a răspuns într-o conferință de presă.

"Îmi pare rău. Am câștigat 21 de trofee în 7 ani. Asta înseamnă, în medie, 3 trofee în fiecare an. Dar dacă voi credeți că după trei luni o să fie totul minunat, că o să câștigăm 4-0 pe «Camp Nou», că Messi, Suarez sau Neymar nu o să creeze ocazii și că Iniesta nu va juca bine, nu este așa.

Sunt bun, dar nu este suficient. Nu voi schimba nimic. Dacă lucrurile nu merg bine sezonul ăsta, iar situația nu se remediază sezonul viitor, plec acasă", a răbufnit Guardiola.

Acesta a mai spus că îl interesează doar părerile oamenilor avizați: "După meciul cu Everton, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Ronald Koeman, a spus la conferința de presă că nu a mai întâlnit o echipă care să joace asemenea fotbal ca noi. Îmi pare rău, dar pentru mine ăsta este cel mai important «trofeu». Cel mai frumos compliment pe care l-am primit. Un adversar care iubește fotbalul, care îl înțelege, să spună asta despre noi".

În cariera sa de antrenor, Guardiola are o medie de 2,37 puncte câștigate/meci, cea mai mică fiind cea din perioada petrecută la City, 2,29.

(Adrian Jitea)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
haudinamo
haudinamo  •  21 Octombrie 2016, 21:34

Prea devreme pentru statistici de genul medie puncte pe meci. Daca ia Premier League din primul sezon eu zic ca e suficient, ar fi idioti arabii sa fie nemultumiti. Anul 2 e mai important, dar ca sa castigi CL trebuie sa elimine altcineva pe Barca si pe Real, ca la City exista clar un complex spaniol insurmontabil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează