INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Guardiola se ascunde » Cum nesocoteşte catalanul tradiţia lui Bayern

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 18 octombrie 2013 21:08

Tehnicianul catalan a cerut împrejmuirea terenului de antrenament cu un paravan în spatele căruia să poată exersa fără teama de a fi spionat


Şedinţele de pregătire cu public erau tradiţie la Bayern. Nici Ottmar Hitzfeld, nici Jupp Heynckes n-au încălcat-o. O face, în schimb, Pep Guardiola!

Tehnicianul spaniol a dat ordin ca terenul de antrenament să fie împrejmuit cu un paravan în spatele căruia să poată exersa cu jucătorii fineţuri tactice. Fără a putea fi văzut de eventualii spioni!

Pep a explicat: "Antrenamentele cu fani au fost pentru mine ceva nou. Am înţeles că fac parte din cultura clubului şi trebuie să mă pliez. Dar nu se mai poate. Mai ales înaintea meciurilor am nevoie de intimitate".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dash.berlin
dash.berlin  •  21 Octombrie 2013, 11:34

E vorba de terenul principal de antrenament,un teren pe care se tin antrenamentele din zilele premergatoare unui meci oficial.In rest se vor face antrenamente pe un alt teren unde publicul are acces.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează