INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DIN NOU LA HAMBURG

Guerrero a invins teama de avion!

Articol de - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Mai bine de două luni i-au luat peruanului Paolo Guerrero pentru a scăpa de teama de avion. Sau măcar de a o ţine în frîu.

 

Atacantul lui Hamburger SV a revenit în sfîrşit în metropola de pe Elba şi aseară a urmărit  din tribună meciul echipei sale cu Anderlecht (3-1), în Europa League.

Guerrero trebuia să se întoarcă la Hamburg la începutul lui ianuarie, după ce petrecuse cîteva luni bune acasă, la Lima, în recuperare ca urmare a unei rupturi a ligamentelor încrucişate la genunchi.

Dar frica de avion, căpătată mai demult, la o deplasare cu Hamburgul în Franţa, a devenit atît de mare încît peruanul a făcut atac de panică înainte de decolare. Şi-a coborît pur şi simplu din aeronavă. Patru tentative de a pleca a avut. Toate ratate.

Acum însă, după ce clubul i-a trimis un psihiatru şi un fizioterapeut, Guerrero a prins curaj şi a reuşit să facă drumul de la Lima la Hamburg, via Amsterdam.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează