INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Guti: "Avem armele necesare ca să batem Barcelona"

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2010 00:00

A început războiul psihologic dinaintea "şocului" Real Madrid - Barcelona, programat sîmbătă, de la ora  23:00 (Digisport în direct)

Mijlocaşul Realului, Guti (foto), e convins că echipa sa are "armele necesare pentru a bate Barcelona. Admir jocul catalanilor, dar gata. A venit rîndul nostru".

Pe ce se bazează internaţionalul spaniol? "Sîntem foarte încrezători în forţele noastre după victoria de la Santander. Jocul nostru e în creştere şi, spre deosebire de acel 2-6 de acum un an, avem un lot foarte puternic. Dacă ei îi au pe Messi şi pe Ibrahimovici, noi le răspundem cu Higuain şi cu Cristiano Ronaldo. Acasă, Real e foarte puternică".

Higuain a marcat 26 de goluri în acest sezon, Ronaldo 25. De partea cealaltă, Messi a bifat pînă acum 35 de reuşite, în timp ce Ibra, care e incert pentru derby, are 10. Real se laudă cu o cotă de 2,5 goluri pe meci, faţă de 2,2 a Barcei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează