INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Hagi: "Am avut o săptămînă dificilă, sîntem pe calea cea bună!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2010 00:00

Gheorghe Hagi a cîștigat cu Galatasaray după mai bine de o lună fără victorie pentru gruparea Cim Bom în campionat. Succesul cu 3-0 pe terenul celor de la Kasimpașa (goluri Kewell, Pino și Hakan Balta) a mai detensionat puțin situația la Galata.

"Am avut o săptămână dificilă, dar jucătorii au reacţionat frumos şi au obţinut un rezultat bun. A fost un meci foarte greu, dar sunt fericit pentru că suntem pe calea cea bună. Meritam cu 5-6 puncte mai mult decât am obţinut în meciurile de până acum. Sper că vom continua să avem rezultate pozitive", a spus Hagi la DolceSport.

Criticile din presa turcă și primele semne de nemulțumire din partea conducerii clubului nu-l sperie pe antrenorul Galatei."Când am venit aici ca jucător, am avut performanţe frumoase. Nici atunci presa nu a scris frumos despre mine, la început. Dar ulterior a fost bine. Şi ca antrenor am avut reuşite în primul meu mandat la Galatasaray. Vreau ca şi de această dată să iasă bine", a adăugat Hagi.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
nike_10r
nike_10r  •  05 Decembrie 2010, 18:24

@bdgeorge Ai vazut meciul cu Besiktas? Ce vina are Hagi ca fundasul ala ii da atacantului peste picioare in careu, cu toate ca nu mai avea nici o sansa sa ajunga la minge? Ce vina are Hagi ca atacantii, in special Pino, nu sunt in stare s-o bage in poarta singuri cu portarul?

nike_10r
nike_10r  •  05 Decembrie 2010, 18:21

@bdgeorge Ai vazut meciul Cu Besiktas? Ce vina are Hagi ca fundasul ii da aluia in careu de ii rupe picioarele cu toate ca nu mai avea nicio sansa la minge? Ce vina are Hagi ca atacanti, in special Pino, singuri cu portarul nu sunt in stare s-o bage in poarta? Joaca el cumva?

snakeyyyy
snakeyyyy  •  05 Decembrie 2010, 18:16

SIR,GICA,- Fa tot posibilul din lume,de a arata ca esti mai bun decatr Murinhio. Tu ai fost regele nostru,iar el a aparut la TV.SIR = cel mai tare,cel mai puternic,cel mai vehement.Niciodata sa nu cedezi la scrierile analfabetilor.Fi puternic.- Ai grija de cel mic.... gore.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează