INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Trei români legendari invitați de Galatasaray la prezentarea noii baze sportive a „leilor” » Ce răspuns au dat

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 19:09 / Actualizat joi, 18 mai 2023 20:23

Mircea Lucescu, Gică Hagi și Gică Popescu ar fi trebuit să ajungă mâine la ceremonia de la Istanbul, Galatasaray prezentând proiectul noului centru sportiv. Dar niciunul nu a putut onora invitația clubului turc.

Galatasaray își prezintă mâine noul centru sportiv Metin Oktay. Clubul galben-roșu a invitat la ceremonia de la Istanbul mai multe nume mari din istoria „leilor”, inclusiv trei români foarte apreciați la Istanbul. Mircea Lucescu, Gică Hagi și Gică Popescu. Niciunul nu va putea onora însă această invitație.

Mircea Lucescu e în plină recuperare după intervenția chirurgicală

Operat pe 1 mai de coxartroză, Lucescu a rămas la Kiev, începând perioada de recuperare, care va dura cel puțin două luni. Pentru a ajunge la Istanbul, ar fi însemnat ca antrenorul (la Galatasaray în perioada 2000-2002, câștigând titlul de campion și Supercupa Europei) să călătorească până la Chișinău cu mașina și de acolo să ia avionul. Ceea ce ar fi fost imposibil în situația tehnicianului, care va împlini 78 de ani pe 29 iulie.

Antrenorul căruia îi e recunoscător Florin Bratu: „A fost ca un tată pentru mine, iar Hagi m-a scos din echipă!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Antrenorul căruia îi e recunoscător Florin Bratu: „A fost ca un tată pentru mine, iar Hagi m-a scos din echipă!”

Hagi și Popescu au duminică finala campionatului

În cazurile lui Hagi (jucător și antrenor pe „Ali Sami Yen") și Popescu (doar jucător la formația din Istanbul), amândoi sunt implicați cu Farul în lupta pentru câștigarea SuperLigii. Duminică, antrenorul și președintele vor avea finala campionatului. Ei au vorbit la Galata și s-au scuzat, spunând că nu pot părăsi echipa într-un moment atât de important.

Mancini, Souness și Drogba, alți invitați ai lui Galatasaray

Pe lista invitaților mai sunt alte nume importante ale fotbalului mondial. Printre ele, Fatih Terim, legendarul antrenorul „Cim-Bom-Bom”, cu 17 trofee cucerite în patru mandate, Roberto Mancini, Graeme Souness, Eric Gerets, toți foști tehnicieni a roș-galbenilor, Didier Drogba, Taffarel și Bulent Korkmaz, ultimii doi coechipieri cu Hagi și Gică Popescu în finala Cupei UEFA din 2000, câștigată de Galatasaray la Copenhaga în fața lui Arsenal, 0-0 și 4-1 la penaltyuri.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„Cutremur” în Portugalia » Benfica, Sporting, Porto, suspectate de fraudă fiscală și delapidare! La fel și Jorge Mendes

Manchester City i-a convins pe șefii Realului că e timpul pentru investiții serioase » Cine sunt cele patru mari ținte ale galacticilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează