INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Hagi: "Perioada Galata nu e un eşec! Nu ştiam ce lucruri necurate se întîmplă în Turcia"

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 decembrie 2011 12:58

Gică Hagi nu crede că perioada în care a antrenat-o pe Galatasaray poate fi considerată un eşec.

Scuza "Regelui" este aceea că în fotbalul din Turcia se întîmplau multe "lucruri necurate", dovedite în această vară prin arestarea cîtorva persoane importante din " SuperLig", dar şi prin retragerea titlului formaţiei Fenerbahce.

"A fost un an greu pentru toată lumea, mixat cu bune şi cu rele. Am avut sută la sută dreptate că se întîmplau lucruri necurate în Turcia. Am mirosit asta cînd am ajuns. Asta e, în viaţă mai faci şi alegeri greşite. Nu iau perioada Galata ca pe un eşec, ci ca pe o experienţă.

Pot colabora şi pe viitor cu Galatasaray, într-o zi cu siguranţă mă voi întoarce acolo. E clubul meu, nimeni nu m-a mişcat de acolo, am spus şi în interviuri că nu plec, pentru că sînt ultimul care am venit acolo.

Dar am luat decizia să plec cînd mi s-a scris acea scrisoare în care mi s-a spus să plec, altfel mă vor "lovi". Am înţeles multe şi atunci am zis că trebuie să merg acasă, că nu e momentul meu. Nu puteam să înţeleg ce lucruri necurate se întîmplă în afara terenului. Am ajuns la un acord comun cu preşedintele că e mai bine să plec", a spus Gică Hagi pentru GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
teilandezu
teilandezu  •  27 Decembrie 2011, 10:33

Gicuta , stai cuminte si lasa vorbele ,ca meseria de antrenor te depaseste si nu-i vina ta . Vinovati sint cei care , in prima ta zi de antrenorat , ti-au dat nationala pe mina, creindu-ti iluzia ca daca ai fost mare jucator , vei fi si mai mare antrenor .Te-au folosit (ca de obicei )si ti-au creat iluzia ca esti mare si ca antrenor , iar tu ai pus botul . In punerea botului , te-a ajutat si faptul ca in ultumul timp i-ti disparuse modestia aproape complect .Incepuse-si deja sa traiesti in Olimp ,Nu-ti mai ajungeau aclamatiile suporterilor , vroiai si statuie .

toml
toml  •  27 Decembrie 2011, 01:45
Postat de utaaradan pe 26 Decembrie 2011, 13:18

,,antrenorul'' asta ratat, seamana tot mai mult, cu lucescu, doar altii sunt de vina,,,

nu te baga unde nu-ti fierbe oala !!! un UTA nu denigreaza ... exceptind situatia cind greseste click-ul

toml
toml  •  27 Decembrie 2011, 01:42

Stai linistit dl Gica .E "the same " peste tot . Stai la copii . Ori esti p..t , ori esti sufletist dar in ambele cazuri te manca porcii. Si din nou: stai la copii , ei nu te vind / dezamagesc dar invata ce e bun de la tine.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează