INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Hamann, comentariu răutăcios la adresa lui Lovren după ce acesta a admis că ia pastile înainte de fiecare meci al lui Liverpool

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 02 octombrie 2017 15:19

Apărarea continuă să fie unul dintre punctele nevralgice ale lui Liverpool, formaţia antrenată de Jurgen Klopp primind nu mai puţin de 20 goluri în cele 12 meciuri din acest sezon.

Acest fapt a adus numeroase critici fundaşilor cormorani, iar Dejan Lovren a recunoscut într-un interviu că starea sa de sănătate nu este una deloc bună şi este nevoit să ia pastile înainte de fiecare partidă pentru a putea evolua.

"Iau pastile pentru a putea juca. Cinci înainte de fiecare meci. Joc, însă nu mă pot antrena deloc. De aceea am ratat meciurile cu Manchester City şi Burnley.", declara apărătorul croat pentru Sportske Novosti.

La scurt timp după apariţia interviului, Dietmar Hamann, fostul mijlocaş al lui Liverpool, din perioada 1999-2006, a reacţionat pe Twitter, fără să pară deloc impresionat de povestea lui Lovren: "Şi eu iau 8 pastile ca să fiu în stare să-l văd jucând în fiecare săptămână.", a comentat acesta.

Mesajul fostului jucător de la Liverpool şi Bayern, acum în vârstă de 44 de ani, a făcut vâlvă pe reţeaua de socializare, acesta strângând 17.000 de aprecieri şi peste 8.000 de distriburi în nici 48 de ore de la postarea sa.

9 partide a bifat Dejan Lovren în această stagiune, Liverpool primind 12 goluri cu el în teren

9 trofee a obţinut Hamann la formaţia de pe Anfield Road: Liga Campionilor, de două ori Supercupa Europei, Cupa UEFA, Cupa Ligii şi Cupa Angliei în două rânduri, dar şi Supercupa Angliei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează