INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DIN VESTIARUL BARCELONEI

"Henry e un jucator terminat"

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Fluierat copios de suporterii "naţionalei" Franţei, miercuri, la 0-2 cu Spania, Thierry Henry e contestat inclusiv de către coechipierii de la FC Barcelona.

 

Potrivit cotidianului catalan El Mundo Deportivo, în vestiarul Barcei se vorbeşte despre internaţionalul francez ca despre un jucător " terminat": "Antrenorul Pep Guardiola i-a oferit lui Titi tot sprijinul, dar degeaba. Francezul nu-şi revine. La ora actuală e cotat mai prost decît puştii Bojan şi Pedro, iar dacă sezonul n-ar fi lung şi n-ar exista pericolul unor accidentări probabil că ar fi scos din lot".

Însuşi Henry recunoaşte că traversează o perioadă mizerabilă: "Îmi lipseşte condiţia fizică. Sper ca în cele două sptămîni de pregătire dinaintea Mondialului 2010 să mă pun la punct din acest punct de vedere".

Henry, 32 de ani, a fost cumpărat de Barcelona în iulie 2007, de la Arsenal, cu 24 de milioane de euro. El are contract cu catalanii pînă în 2011.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  07 Martie 2010, 00:31

terminat e mutu , nu henry ...ala a acastigat tot ce se putea castiga in fotbal

 •  05 Martie 2010, 19:16

=)) Super tare comentariul de sub mine ! De bine de rau, asta e adevarul :))

 •  05 Martie 2010, 18:03

asa e dom`le henry e un arici pansat , habar nu are de el si e vai de steaua lui. iote acilea jucatori : codrea , maftei , florescu , goian , marica , nicolita , jijiel bucur . acum ia cititi voi de la codrea incoace si spuneti cand v-a bufnit rasu` ..nu de la primu` nume incoa ` ? cand zic henry nu ma incearca nici macar un zambet, ptr ca omu` e o legenda. sa urinez pe ziarul vostru jenant

Vezi toate comentariile (11)
Comentează