INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DORTMUND - BAYERN 4-2

Heynckes trimite săgeţi către Guardiola şi anunţă de unde va urmări Bundesliga sezonul acesta

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 iulie 2013 16:21

Jupp Heynckes, 68 de ani, omul care a condus pe Bayern Munchen la cîştigarea unei triple istorice în sezonul precedent, a trimis săgeţi discrete către cel ce i-a urmat la conducerea bavarezilor, este vorba de Pep Guardiola. Într-un interviu acordat ZDF după Supercupa pierdută de "Die Roten" în faţa rivalilor, scor 2-4, reputatul tehnician a declarat: "Echipa n-a fost departe de a arăta o performanţă de top. Bineînţeles, nu sînt amuzat de eşecul cu Dortmund, jucătorii lui Bayern sînt încă băieţii mei. Pep arată foarte bine, este bine-îmbrăcat şi are o echipă perfectă".

Referitor la situaţia sa, herr Jupp a afirmat: "Într-un anume punct trebuie să te decizi să te retragi, ceea ce fac eu acum. Este important să stai în atmosfera fotbalului. Voi începe să văd Bundesliga din livingul comfortabil al casei mele".

14 trofee a cîştigat Guardiola în patru sezoane la Barcelona

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
mark_79
mark_79  •  29 Iulie 2013, 16:05

e simplu de ce arata echipele in felul asta, la BVB a ramas creierul si au plecat cativa pioni, la Bayern au ramas pionii dar a plecat creierul, in schimb a venit in loc un CUR cu chiloti de firma.

whitecollar
whitecollar  •  28 Iulie 2013, 20:34
Postat de paulfcb pe 28 Iulie 2013, 17:36

rakuftw, ce jucatori a pierdut Borussia inafara de Gotze? Borussia i-a transferat pe Mkhtarian, Aubameyang si Sokratis, primul deja nu mai are nevoie de prezentare, al doilea a fost printre cei mai buni jucatori din Ligue 1, a marcat 19 goluri, pe locul 2 dupa Ibrahimovic si asta jucand la o echipa destul de modesta iar daca Henrichk il inlocuieste pe Gotze, Auba a fost adus ca un upgrade pentru Jakub pe banda, deci mai mult au castigat decat pierdut. Gotze a avut perioade in care n-a putut juca fiind accidentat oricum, Borussia nu i-a dus foarte mult lipsa fiindca intotdeauna cand a pierdut jucatori a si adus. La fel si in aparare cu Kiriakos, pe care multi il vad peste Neven si Mats.

sa inteleg ca bvb e mai buna anul acesta pe cand bayern a ramas la fel sau e chiar mai slaba?

dreamer123
dreamer123  •  28 Iulie 2013, 18:42

inceput cam prost pentru guardiola...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează