INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Hi-Tech Neymar » Brazilianul a dezvăluit unul dintre marile secrete ale Barcelonei: cum se recuperează jucătorii așa rapid

Neymar,
Neymar, "după meci". Cu gheață pe umăr, masat de Pro Pulse Recovery System

Articol de - Publicat miercuri, 02 martie 2016 00:00

Brazilianul a dezvăluit aparatul care-i ajută pe jucătorii Barcelonei să se recupereze rapid.

Preocupat să-și liniștească fanii, Neymar a deconspirat deunăzi, fără să vrea, unul dintre marile secrete ale Barcelonei.

La finele partidei cu Sevilla (2-1), de duminică seară, brazilianul s-a pozat "împachetat" de la mijloc în jos și conectat printr-un cablu la un aparat așezat la picioarele sale, iar apoi a postat fotografia pe Twitter.

Dispozitivul revoluționar se numește Pro Pulse Recovery System, e produsul firmei Normatec PRO și le ajută pe vedetele campioanei Spaniei să se recupereze după meciuri.

Cum? Impulsurile generate de amintitul aparat, transmise prin cablu echipamentului în care e înfășurat Neymar, au efectul unui masaj asupra membrelor inferioare.

Metoda se numește presoterapie, iar efectul e întotdeauna cel scontat. Reduce rapid, substanțial, durerea musculară și îmbunătățește circulația sângelui.

Folosit și-n NBA

Pro Pulse Recovery System vine de ani buni în ajutorul bolnavilor de cancer și de diabet. A fost introdus și-n sport acum un an, iar primii care s-au bucurat de binefacerile sale au fost maratoniștii și triatloniștii, urmați de jucătorii din NBA. În fotbal, deocamdată doar Barcelona îl utilizează.

2.560 €costă un Pro Pulse Recovery System de la Normatec

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cracker
cracker  •  02 Martie 2016, 16:46
Postat de ionnis pe 02 Martie 2016, 11:16

daca citeste neubert articolul, din vara il vedem la steaua :))

Un pitziponc a pus poza si astia au facut articol

ionnis
ionnis  •  02 Martie 2016, 11:16

daca citeste neubert articolul, din vara il vedem la steaua :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close