INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Hiddink l-ar putea înlocui pe Rafa Benitez la Liverpool

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Eliminată din Champions League şi Cupa Angliei, Liverpool are şanse minime la titlu şi ar putea rămâne în curând şi fără antrenor. Presa din Albion îl indică pe selecţionerul Rusiei, Guus Hiddink, drept posibil succesor al lui Rafa Benitez.

Tehnicianul olandez anunţă că este tentat să revină în Premier League, dar că va trebui să se consulte în această privinţă şi cu boss-ul lui Chelsea, Roman Abramovici.

"Trebuie să discut cu preşedintele Federaţiei Ruse de Fotbal înainte de a lua o decizie în privinţa viitoarei mele destinaţii. E adevărat că vreau să revin în campionatul Angliei. Voi vorbi apoi şi cu Roman Abramovici despre această posibilitate, pentru că el m-a sprijinit foarte mult când am antrenat-o pe Chelsea", a explicat Hiddink.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  15 Ianuarie 2010, 15:18

este momentul pentru o schimbare... rafa si liverpool nu au mai castigat vreun trofeu de ceva timp... si se pare ca nu o vor face nici anul acesta... si hiddink e un antrenor bun, stie sa scoata tot din orice echipa.

 •  15 Ianuarie 2010, 12:28

Wow, ar fi exceptional! Sper ca e antrenorul care va putea scoate echipa din marasmul in care se afla de cateva luni!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează