INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Higuain a dat gol tuturor echipelor din Serie A: "Cireașa pe tortul lui Napoli”

Higuain îl va pune iar la încercare pe Buffon la Torino, în derbyul-scudetto de sîmbătă (21:45, Digi 2)
Higuain îl va pune iar la încercare pe Buffon la Torino, în derbyul-scudetto de sîmbătă (21:45, Digi 2)

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2016 00:00

O dată cu reușita cu Carpi, atacantul argentinian și-a întregit lista victimelor. Juventus a încasat-o doar o dată de la Pipita în 5 dueluri: chiar în tur, la 2-1 pentru squadra lui Sarri.

L-a egalat duminică pe Maradona la numărul etapelor la rînd cu gol marcat la Napoli (6), bifînd cu Carpi (1-0) al 19-lea adversar "lovit" din cele 19 actuale în Serie A. " Higuain este cireașa pe tortul lui Napoli", a mărturisit Buffon, portarul campioanei Juve, rivala din derbyul de sîmbătă.

Unicul din Europa cu medie de un gol pe meci în acest sezon, Pipita a avut nevoie de 5 jocuri ca să marcheze contra bianconerilor în campionat. Atacantul argentinian l-a bătut în tur la 2-1 pe Gianluigi și amenință să recidiveze la Torino. Are toate șansele să facă cel mai bun sezon al carierei, peste recordul din 2009-10, cînd dădea 27 de goluri în 32 de partide la Real Madrid.

Țintele sale preferate în Il Calcio sînt Lazio, Sampdoria, echipele din Milano și Verona, la polul opus situîndu-se (alături de Juve și Carpi) Roma, Palermo, Udinese și Empoli, toate cu cîte un gol încasat.

58 de șuturipe poartă a reușit Higuain în 24 de meciuri la Napoli, lider în top 5 campionate ale Europei, peste Lewandowski (57) și Ronaldo (56)

TOP ȚINTE HIGUAIN SERIE A

  Echipă Meciuri Goluri
1. Lazio 6 11
2. Sampdoria 5 5
3. Atalanta 5 4
4. Inter 5 4
5. Milan 5 4

TOP "GHEATA DE AUR" 2015-'16

  Jucător Echipă Goluri
1. Higuain Napoli 24
2. Jonas Benfica 23
3. L. Suarez Barcelona 20
4. Aubameyang Dortmund 20
5. Lewandowski Bayern 19

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează