INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - NORTHAMPTON 2-2 (2-4 DUPĂ PENALTY-URI)

Hodgson: "Îmi cer scuze pentru evoluţia de ieri. Credeam că putem bate Northampton" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2010 00:00

Antrenorul lui Liverpool, Roy Hodgson, şi-a cerut scuze suporterilor pentru eliminarea ruşinoasă a  echipei sale din 16-imile Cupei Ligii Angliei în faţa unei grupări de liga a IV-a, Northampton Town, la lovituri de departajare, informează AFP.

"Am beneficiat de o tragere la sorţi favorabilă, cu o echipă care joacă trei ligi mai jos decât noi, iar când nu putem câştiga un asemenea joc nu ne putem aştepta decât la critici. Îmi cer scuze şi o felicit pe Northampton", a declarat Hodgson în presa locală.

Tehnicianul în vârstă de 62 şi-a prezentat autocritica pentru decizia de a introduce la acest meci fotbalişti folosiţi mai rar în competiţiile importante: "Accept să îmi asum responsabilitatea schimbărilor din echipă, dar credeam că jucătorii aliniaţi vor fi destul de buni pentru a câştiga partida. Evident, m-am înşelat".

Mediafax

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
brady
brady  •  23 Septembrie 2010, 19:58

nu poti compara Chelsea cu Liverpool .. uita-te ce traseu are Chelsea in campionat .. si daca vrei mai mult mai uita-te si cine a castigat titlul in sezonul trecut ..

xstream
xstream  •  23 Septembrie 2010, 18:13

chelsea si ea a luat bataie de la newcastle..4-3 :(

pele_brazilia
pele_brazilia  •  23 Septembrie 2010, 17:51

auuuuu.......liga 4...ce a ajuns liverpool...nu e bine deloc

Vezi toate comentariile (3)
Comentează