INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRESA NIPONĂ SPECULEAZĂ ÎN PRIVINŢA UNUI TRANSFER-GALACTIC

Honda, primul japonez din istoria lui Real Madrid?!

Articol de - Publicat marti, 06 iulie 2010 00:00

Keisuke Honda ar putea fi primul japonez din istoria lui Real Madrid. Ziarul Spports Nippon a avansat ipoteza ca mijlocaşul, care a făcut furori la acest Campionat Mondial, să semneze în perioada imediat următoare cu trupa lui Jose Mourinho. Chiar a publicat o declaraţie a fotbalistului, oferită în timpul unei vizite la o şcoală din Ishikawa. "Eu îmi doresc să joc întotdeauna la cel mai înalt nivel. Cred că aş rezista la Real Madrid, aş putea să-mi fac un loc al meu", a declarat Honda, care a avut prestaţii lăudate cu ŢSKA Moscova în grupele Champions League.

Niponii cred că Honda ar putea faţă ca noul număr 10 din trupa blanco, mai ales că titularul lui, încă, francezul Lass Diarra este pus pe lista de transferuri de către dirigenţii clubului madrilen.

Jucătorul mai este în atenţia lui AC Milan, Valencia, Manchester City şi Sevilla, iar italienii deja au oferit moscoviţilor 10 milioane de euro. Ruşii au refuzat oferta, cerînd dublu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
iepur3
iepur3  •  07 Iulie 2010, 00:18

mare talent ... sper sa ajunga la o echipa mare !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează