INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONTRACT

Honess: "Rămînarea lui Ribery depinde de returul cu Fiorentina"

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2010 00:00

Prelungeşte Franck Ribery cu Bayern sau pleacă în Spania? Preşedintele munchenezilor, Uli Honess, crede că totul depinde de returul "optimii" cu Fiorentina (2-1 în tur).

 

"Dacă la Florenţa obţinem un rezultat bun şi ne calificăm în sferturile Ligii, eu cred că avem şanse bune să-l păstrăm pe Ribery. În cazul unei eliminări din competiţie, putem să-i urăm succes în altă parte", a spus Honess.

Bayern va demara negocierile cu atacantul francez în martie. Acesta vrea să cîştige neapărat Liga Campionilor şi a declarat în repetate rînduri că asupra prelungirii contractului cu bavarezii, scadent în 2011, va decide funcţie de şansele echipei de a cîştiga competiţia numărul unu a Europei într-un viitor nu prea îndepărtat.

Totodată, Honess a spus că, în cazul în care nu va ajunge la o înţelegere cu Ribery, îi va da undă verde acestuia să se transfere. În schimbul său, Bayern speră să ia 50-60 de milioane de euro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează