INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Horror! » Arbitru spintecat şi decapitat, după ce a înjunghiat mortal un jucător!

Crimele din Maranhao sînt continuarea valului de violențe care a însîngerat fotbalul brazilian în ultimii ani // Foto: Reuters
Crimele din Maranhao sînt continuarea valului de violențe care a însîngerat fotbalul brazilian în ultimii ani // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 06 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 iulie 2013 01:23

Spectatorii furioşi s-au răzbunat în cel mai barbar mod posibil pe ”fluieraşul” criminal, căruia i-au atîrnat capul de un stîlp.

Nu, nu e scenariul vreunui film horror. Chiar s-a întîmplat, la un meci de amatori din statul Maranhao, Brazilia. Totul a plecat de la eliminarea dictată de arbitrul Otavio Silva Cantanhede Giordano, 20 de ani, împotriva jucătorului Josenir dos Santos Abreu (31 de ani).

Josenir s-a înfuriat, l-a luat pe "central" la şuturi, iar acesta a scos din buzunar un cuţit pe care i l-a înfipt în piept.

Victima a murit în drum spre spital, soartă pe care avea s-o împărtăşească ulterior şi agresorul. Dar cum! Otavio a fost imobilizat de spectatorii care au invadat terenul, legat şi executat în cel mai barbar mod cu putinţă. Nu s-au mulţumit să-l bată şi să-l bombardeze cu pietre. L-au spintecat şi decapitat, atîrnîndu-i capul de un stîlp!!!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (79)
monere1980
monere1980  •  06 Iulie 2013, 22:30
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

"... de cum arbitreaza" trebuia sa scrie :)

monere1980
monere1980  •  06 Iulie 2013, 22:15
Postat de dihorul pe 06 Iulie 2013, 11:53

Valahule, tu nici nu sti in ce salon esti la ospiciu, asa ca ai o scuza... Tu de fapt vorbesti de America Centrala si parte a teritoriului ocupat de Mexic. Pe teritoriul actual al braziliei nu a existat civilizatie. Doar niste triburi de oameni liberi, non canibali si non violenti. Ca mai bagau o sulita in conquistadori, e firesc, ca doar aia intrau in casa ta sa te crestineze fortat. Eu vad violenta triburilor ca o legitima aparare in fata unui dujman fioros si mult mai bine inarmat.

se zice "dusman", nu "dujman". Fara rautate ca vad ca pari un tip cult. Voiam doar sa corectez asta :)

dreamer123
dreamer123  •  06 Iulie 2013, 18:27

daca si la noi se facea la fel nu mai existau arbitrii in tara

Vezi toate comentariile (79)
Comentează