INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI-SEMIFINALE - NAPOLI - JUVENTUS 3-2 (ÎN TUR 1-3)

"I-a căzut cortina!" » Seară de coșmar pentru Chiricheș! Trei greșeli mari a făcut internaționalul român contra lui Juventus

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2017 10:16

Chiricheş a fost condamnat de Gazzetta dello Sport şi de Corriere: "Cel mai slab de pe teren". Vinovat la ambele goluri ale oaspeţilor.

Seara de miercuri e una de uitat. Rapid! Şi pentru Napoli, scoasă din Cupă tocmai de fostul său jucător, Gonzalo Higuain, şi pentru Vlad Chiricheş.

4,5 e nota primită de Chiricheş în Gazzetta dello Sport. Corriere i-a dat 5

14 meciuri,două goluri, a bifat "tricolorul" în acest sezon la Napoli în toate competiţiile

Titularizat de antrenorul Maurizio Sarri în centrul defensivei, "tricolorul" a fost o jucărie în mâinile argentinianului. Iar ziarele din Peninsulă nu l-au iertat ieri.

"Seară de coşmar"

Trei mari erori a comis Chiricheş. Mai întâi mingea care i-a sărit din gheată în centrul propriului careu, reluată "peste" de Rincon (31), apoi marcajul larg făcut lui Higuain la fiecare dintre golurile acestuia (32,59). "O seară de coşmar pentru apărătorul român. Pipita a trecut fără probleme de el, iar «dubla» argentinianului îl condamnă la cea mai mică notă a partidei", a dat verdictul Gazzetta dello Sport.

"Chiricheş i-a oferit assist-ul perfect lui Rincon. L-a surprins până şi pe jucătorul lui Juve, care a tras «peste»"
Corriere della Sera, cotidian italian

"Nu şi-a mai revenit"

Nici Corriere dello Sport, celălalt mare cotidian de specialitate din Italia, nu l-a menajat pe Chiricheş: "După ce l-a pierdut prima oară pe Higuain i-a căzut cortina. Nu şi-a mai revenit, dacă admitem că a fost prezent vreun moment în joc. Iar la golul doi al argentinianului se gândeşte la balon şi uită de adversar". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
andrei.33
andrei.33  •  06 Aprilie 2017, 21:55

Lasa ca ne explica Ioanitoaia cum Daum e de vina.

884798811636296
Nick Rusu  •  06 Aprilie 2017, 21:08
Postat de torque07 pe 06 Aprilie 2017, 14:09

Sì totusi Ramane cel mai valoros jucator Din echipa nationala. Atata va *** le voi. L-a avut in fata pe Higuain nu pe budescu expertii lui peste. Hai bagati acum articole cat de bun e Tosca si Pleasca. Sa creasca cota ce draq.

Chiricash are valoare se liga 5 a din Ro

dan2010
dan2010  •  06 Aprilie 2017, 14:53

cam asta e valoarea jucatorilor nationalei, dar vrem rezultate. Ioanitoie, Buzarine, baga ceva pentru moralul jucatorilor, ca de fapt, Daum e buba, LOL, jucatorii sunt perfecti!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează