INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

I-a oferit secretele lui Sepp Blatter! » Un necunoscut i-a propus lui Ali bin Al-Hussein 47 de voturi și acte privind finanțele boss-ului FIFA

Ali bin Al-Hussein (stînga), singurul rămas să se bată cu Blatter după retragerea lui Van Praag și a lui Figo // Foto: Reuters
Ali bin Al-Hussein (stînga), singurul rămas să se bată cu Blatter după retragerea lui Van Praag și a lui Figo // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 27 mai 2015 00:00

Ali bin Al-Hussein, 39 de ani, fratele regelui Abdullah al Iordaniei, a refuzat ”oferta” făcută în aprilie de un necunoscut și a anunțat poliția, care a demarat o anchetă.

Lovitură de teatru înaintea alegerilor de vineri pentru șefia FIFA. Echipa de campanie a lui Ali bin Al-Hussein, singurul contracandidat al președintelui Sepp Blatter, a dezvăluit că prințului iordanian i s-a făcut o propunere "de natură penală".

Luna trecută, un individ s-ar fi oferit să-i furnizeze lui Ali acte privind activitățile financiare ale elvețianului, dar și 47 de voturi la scrutinul de la Zurich. El a negat însă orice legătură cu FIFA sau cu vreuna dintre federațiile naționale afiliate forului mondial.

Reacția prințului? Suspectînd o activitate infracțională, iordanianul a anunțat Quest, un serviciu privat de informații din Marea Britanie angajat de el special pentru a-i garanta cel mai înalt nivel de integritate în întreaga campanie. Iar Quest, la rîndu-i, a alertat poliția.

"Deși totul s-a întîmplat în aprilie, am anunțat opinia publică abia acum pentru a nu periclita ancheta poliției"
Ali bin Al-Hussein, candidat la președinția FIFA

209 țăriale lumii sînt afiliate la FIFA. Fiecare va avea cîte un vot la alegerile de vineri   

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
bdgeorge
bdgeorge  •  27 Mai 2015, 17:35

cu 2 zile inainte de alegeri ???? nu mai puteai tu de ancheta politiei?? si in acelasi timp cu arestarile de la Zurich..cine il crede pe "printul" lui peste prajit..cu toti sefii din America de sud si Centrala arestati Blatter a pierdut alegerile din pacate castiga unul care e mai corupt decat fostul.. Uita sa precizeze ca politia la asa zisa oferta (conform BLICK) a declarat ca nu exista fapta si ca nu au putut determina faptuitorul daca acesta a existat?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează