INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI / MAN. UNITED - ARSENAL 4-0

I-au terminat!

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

"Tunarii" lui Wenger n-au avut nici o şansă. Au fost spulberaţi de "diavolii" din Manchester

A fost meciul 100 al lui Alex Ferguson pe banca lui Man. United în Cupa Angliei. Şi managerul a celebrat cu o mare victorie. 4-0 în faţa rivalei Arsenal.

Cele cinci puncte avans ale "tunarilor" în Premier League n-au contat aseară. "Diavolii", chiar şi fără Cristiano Ronaldo, menajat, şi-au sufocat adversarii, i-au presat pînă cînd au cedat. Şi asta s-a întîmplat de patru ori pe Old Trafford.
Rooney, cap, gol (foto). Centrare Nani, Fletcher nu-l iartă pe Lehmann. Nani, şut cu stîngul. Incredibil. La pauză era 3-0. Iar "tunarii", fără mai mulţi titulari, accidentaţi, l-au pierdut şi pe Eboue, eliminat după pauză. În inferioritate, au mai primit o lovitură: tot Fletcher a punctat. 4-0.

N-a fost primul dezastru pentru Arsenal în acest an. Pe 22 ianuarie, echipa lui Wenger era bătută măr, cu 5-1, de Tottenham. Atunci părăsea Cupa Ligii.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
 •  17 Februarie 2008, 12:15

ARSENAL,MEREU ECHIPA FANTASTICA,ECHIPA NECOMERCIALA DIN ENGLAND,TE VOM IUBI MEREU ORIUNDE SI ORICAND NECONDITIONAT....MEREU TONUL ESTE DAT DE PE TUNURI....MEREU ARSENAL ECHIPA CARE IMPUNE RESPECT

 •  17 Februarie 2008, 11:00

Superb. MANCHESTER UNITED a dovedit inca o data ca este echipa cea mai puternica din Anglia in acest moment. Chiar daca diferentza este de 5 puncte in campionat intre Arsenal si MAN.UTD. aceasta va fi remontata, pentru ca arsenal va trebui sa joace cu Chelsea pe Stamford Bridge si cu United pe Old Trafford, meciuri pe care cu siguran tza le va pierde :) asa ca speram ca UNITED sa revina pe prima pozitie in Premier League si sa castige inca o data titlul de campioana pentru ca realmente merita acest lucru...joaca cel mai frumos fotbal la ora actuala.........................MANCHESTER UNITED FOR EVER!!!!!!!!!!!!

 •  17 Februarie 2008, 09:44

scrie meciul 100 in cupa...forza manchester

Vezi toate comentariile (9)
Comentează