INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ia 9 milioane€ pe an şi joacă în liga a 4-a! Brazilianul Diego e cel mai scump "amator" din lume

Diego
Diego

Articol de - Publicat joi, 19 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 19 mai 2011 11:13

Brazilianul Diego se dovedeşte o ţeapă de milioane pentru VfL Wolfsburg.

Transferat vara trecută de fosta campioană a Germaniei, de la Juventus Torino, mijlocaşul brazilian nu numai că n-a dat randamentul aşteptat. Dar actele sale de indisciplină au dat naştere unei situaţii extrem de neplăcute pentru club.

După ce-a refuzat să fie rezervă în ultima etapă de campionat, şi-a rămas pur şi simplu în hotel, antrenorul Felix Megath l-a suspendat, iar apoi conducerea a decis că brazilianul nu va mai evolua pentru Wolfsburg decît la echipa a doua. Adică la FC Meuselwitz, activă tocmai în liga a 4-a (Regionalliga Nord).

Ceea ce înseamnă că Diego devine practic cel mai scump "amator" din lume, în condiţiile în care salariul său anual la VfL e de 9 milioane de euro!

Jucătorii lui FC Meuselwitz, majoritatea, au alte meserii, iar fotbalul e pentru ei un hobby. De pildă, cei mai mulţi lucrează la firma de computere a preşedintelui clubului, Hubert Wolf. Iar din fotbal, ei cîştigă undeva pînă la 700 de euro lunar fiecare. Asta în vreme ce Diego ia 1.000 de euro pe oră!


"Diego cîştigă atît de mulţi bani încît ar putea finanţa clubul nostru numai din salariu vreo opt ani"
Hubert Wolf, preşedinte FC Meuselwitz


1,1 milioane de euro e bugetul anual al lui FC Meuselwitz

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează