INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

Fără Ianis Hagi, Rangers a fost umilită de rivala Celtic

Bucuria jucătorilor de la Celtic // Foto: Imago
Bucuria jucătorilor de la Celtic // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 00:19 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 00:56

Rangers a suferit o înfrângere categorică, scor 0-3, în „Old Firm Derby”, pe terenul rivalei Celtic.

Celtic a trecut pe primul loc în prima ligă din Scoția, după succesul răsunător în fața rivalei Rangers. Cele mai titrate echipe scoțiene erau despărțite de doar două puncte înaintea duelului direct, cu Rangers pe prima poziție. 

Rangers, umilită de Celtic

Reo Hatate a deschis scorul pentru Celtic după doar 5 minute de joc. Japonezul avea să bifeze „dubla” în minutul 42, din pasa decisivă a lui Liel Abada. Hatate i-a întors serviciul lui Abada 3 minute mai târziu, când israelianul a marcat pentru 3-0.

„Publicul a fost incredibil, ne-a oferit un real plus de energie și am reacționat la asta. Fotbalul pe care l-am jucat în prima repriză a fost de cea mai înaltă clasă. Vom rămâne calmi, am muncit mult de la începutul sezonului, dar mai e mult de lucru, foarte multe meciuri de jucat.” a declarat căpitanul lui Celtic, Callum McGregor, pentru Sky Sport la finalul meciului.

Atmosferă incredibilă în Celtic - Rangers

Suporterii lui Celtic au oferit un adevărat spectacol în tribunele de pe Celtic Park. Bannerele și torțele aduse de fani au oferit imagini incredibile.

Fără Ianis Hagi, Rangers a fost umilită de rivala Celtic
Imagini de pe Celtic Park // Foto: Imago

Ianis Hagi, marele absent al lui Rangers

Ianis Hagi (23 de ani) a fost indisponibil pentru duelul cu Celtic, după ce a suferit o ruptură a ligamentelor și va rata restul sezonului.

 Hagi s-a accidentat pe 22 ianuarie, în confruntarea pe care Rangers a avut-o în fața celor de la Stirling Albion, în Cupa Scoției, 4-0. Mijlocașul român a fost titular și a părăsit terenul după 14 minute, acuzând dureri la genunchiul drept, în urma unei ciocniri pe care a avut-o cu un fundaș advers.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Superantrenorul din Europa care „își terorizează” soția: „Îmi strig jucătorii în somn și o trezesc” :)

Cicâldău și Moruțan vor împărți vestiarul cu un nume mare al fotbalului mondial » Transferul realizat de Galatasaray

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
108808261708421
Francisco Dascal  •  03 Februarie 2022, 11:07

Nu Ianis Hagi ia lipsit echipei Rangers,un antrenor precum EDY POLITICO .Pe bune gazetarasilor aseara cu 11 HAGI in teren tot CELTIC cistiga deoarece orgoliul ranit a dat ambitii mari.A fost devotament total.Cu scuze de genul aceasta ca daca era Hagi in teren veti putea sprijini in grupa de Liga Natiunilor pe selectionerul EDY POLITICO,daca nu are onoarea de a DEMISIONA pana incep acele meciuri in urma scandalului TG-JIU.

brentford
brentford  •  03 Februarie 2022, 10:37

Am vazut meciul aseara. Intensitatea cu care s-a jucat a fost fenomenala. Fara pauze,simulari (vezi Lemn Tanase) si cu ocazii de ambele parti. Goluri "de generic",cum ar spune GSPeste. In fine,ce vreau sa spun e ca nici un fotbalist roman nu ar fi facut fata mai mult de o repriza in acest meci,la acea viteza de joc. Imi pare bine ca s-a retras Brown si nu mai vedem cartonase rosii si faulturi tactice la mijlocul terenului. Observ totusi ca avandu-l pe Hagi accidentat nu mai vedem in GSPeste echipele de start,cu alte cuvinte fara Hagi viata e pustiu.

dora
dora  •  03 Februarie 2022, 10:15
Postat de Laurentiu Burlacu pe 03 Februarie 2022, 08:48

Ce *** cei de la GSP. Fără ”marele” Hagi jr Că dacă ar fi fost el, Rangers rupea norii

Dacă nu ar fi fost vorba de fiul rejelui, care este accidentat până la finalul sezonului, nici nu ar fi aparut acest articol...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează