INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ibisevici, coleg cu Tamaş la West Brom?

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 martie 2011 14:44

După ce a profitat de o eroare de marcaj a lui Gabi Tamaş, egalînd scorul în meciul Bosnia - România (2-1), Vedad Ibisevici (26 de ani, 7 goluri în actuala ediţie de Bundesliga) ar putea fi coleg cu internaţionalul nostru în viitorul sezon.

Potrivit cotidianului german Bild, atacantul bosniac al lui Hoffenheim are mai multe oferte din Premier League. Printre ele, de la West Bromwich Albion şi de la Aston Villa.

"Vedo e pe un trend pozitiv. E în formă", a declarat Ernst Tanner, managerul lui Hoffenheim, care a dezvăluit că suma de transfer pentru Ibisevici ar fi de minimum 7 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinnobolique
dinnobolique  •  28 Martie 2011, 15:13

Nu a gresit Tamas! Nu aveti nimic in comun cu fotbalul! A fost o lovitura libera care nu s-a executat pepoarta, "Marele" Pantilimon trebuia sa iasa pe centrare, de aia are 2 m, careul de 6 m e al portarului! Nu are nici o scuza Pantilimon! La primul gol a fost spectator, trebuia sa iasa pe centrare, orcine putea fi in poarta, nu a aratat ca e portar la faza aceea... la al doilea gol nu stiu pe ce lume era Pantilimon, trebuie sa prinda mingea sau macar sa incerce sa o prinda, dar el a ales sa joace volei, cu toate ca nu a fost o minge grea... Putea chiar sa respinga mingea, dar el a ingenucheat... In afara de inaltime nu ai nimic in comun cu fotbalul, ai gresit la 2 goluri!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează