INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Ibrahimovic și-a mai făcut cadou un super-bolid de 2,3 milioane de euro! » Ferrari după Ferrari pentru un client fidel

Modelul Ferrari Daytona SP3 achiziționat de Ibrahimovic
Modelul Ferrari Daytona SP3 achiziționat de Ibrahimovic

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 17:34 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 18:25

Retras din fotbal, Zlatan Ibrahimovic (41 de ani) rămâne un împătimit al mașinilor de viteză. Mai ales Ferrari. Suedezul și-a cumpărat un model Daytona SP3 cu 2,3 milioane de euro.

Zlatan Ibrahimovic s-a retras la 41 de ani, după o carieră de aproape un sfert de secol mereu la înălțime, dar presa mondială continuă să scrie despre el. Și nu doar de subiectele strict legate de fotbal, de exemplu că Milan încearcă să-l integreze în stafful administrativ.

Ibrahimovic, derapaj rasist după ce s-a întâlnit cu Chivu și cu un alt român în holul hotelului: „Să fiți ai naibii de țigani, ați invadat Europa!”
GSP LIVE
Ibrahimovic, derapaj rasist după ce s-a întâlnit cu Chivu și cu un alt român în holul hotelului: „Să fiți ai naibii de țigani, ați invadat Europa!”

Zlatan Ibrahimovic, prima poză: reflectat în geam cu Ferrari Daytona SP3

Pasiunea pentru mașini a fostului atacant suedez rămâne în atenție. „Ibracadabra", atras mereu de „căluțul cabrat", tocmai și-a cumpărat un alt Ferrari, model Daytona SP3, pentru care a plătit 2,3 milioane de euro.

A postat pe rețelele de socializare o fotografie cu el în noul supercar reflectat în geamul unui magazin. Mesajul, scurt și elovent, în stilul său: „My reflection".

Zlatan Ibrahimovic are și SP Monza. A avut și Ferrari Enzo

Potrivit Marca, Daytona SP3 poate fi achiziționată numai de clienții fideli ai Ferrari și doar dacă ai luat înainte și modelul SP Monza. Și SP Monza e deja în garajul lui Zlatan, care a deținut în trecut și un Ferrari Enzo, produs în 400 de exemplare.

Jurnaliștii spanioli și-au amintit că Fernando Alonso, dublul campion mondial de Formula 1, a vândut un Enzo în acest an cu 5,4 milioane și că Ibra venea deseori cu el la antrenamente în perioada când evolua pentru Barcelona (2009-2010).

Noul Ferrari al lui Zlatan Ibrahimovic: de la 0 la 100 km/h în 2,85 secunde!

Daytona SP3 are un motor V12 de 6,5 litri folosit și la Ferrari 812 Competizione. Cei 840 de cai putere îi permite să accelereze de la 0 la 100 km/h în numai 2,85 secunde și să atingă 200 km/h în 7,4 secunde.

Viteza maximă a acestui model e 340 km/h! Ibrahimovici poate să iasă la plimbare cu acest supercar, să-i încerce forța uriașă pe autostradă, dar cel mai bun mod de a-l testa e pe circuit. Acolo nimeni nu-i pune restricții de viteză.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Se vinde Inter?! Un investitor din Orientul Mijlociu este interesat să preia acțiunile proprietarului chinez » Cât ar costa tranzacția

S-a încordat la Reghe? » Antrenorul pe care ar trebui să-l înlocuiască românul și-a arătat mușchii în Arabia Saudită

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  22 Septembrie 2023, 19:05

Sa-l stapaneasca sanatos!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează