INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZAŢII

Ibrahimovici: "Guardiola este un filosof care mi-a năruit visul de a fi la Barcelona"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2010 00:00

După ce FC Barcelona şi AC Milan au ajuns la un acord privind transferul lui Zlatan Ibrahimovici, atacantul suedez l-a atacat dur pe antrenorul catalanilor, Josep Guardiola.

 

"Cînd am intrat în camera în care era şi Guardiola, acesta a ieşit. Nu ştiu dacă l-am speriat. Este un filosof care mi-a năruit visul de a juca la FC Barcelona. O să merg la Milan, deşi nu ştiu care a fost problema. Antrenorul nu mă mai vrea, iar eu nu-mi mai pierd timpul", a declarat suedezul pentru presa iberică.

Vîrful de 28 de ani va juca la echipa lui Allegri sub formă de împrumut în acest sezon, urmînd ca rossonerii să suporte salariul integral al lui Zlatan Ibrahimovici.

AC Milan are opţiune de cumpărare pentru vara viitoare, urmînd să plătească 24 de milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Ibrahimovici, sumă plătibilă în 3 ani.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
gag1u
gag1u  •  18 Octombrie 2010, 15:49

asa se numesc jidanii mai nou -musulmani vopsiti -hahhahha

leonard78gl
leonard78gl  •  24 Septembrie 2010, 23:22
Postat de teomarius1923 pe 29 August 2010, 16:04

ce atac are milan RONALDINHO - PATO - IBRAHIMOVICI

l-ai uitat pe robinho

leonard78gl
leonard78gl  •  24 Septembrie 2010, 23:22

ibra nu e constant si nu alearga sa recupereze mingiile cum fac alte vedete...inter a luat liga fara el...milan si-a luat un ratangiu de clasa si un infumurat care rupe vestiarul...va avea viata grea la milan cu pato, robinho si ronaldinho

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close